TTNET’e yeni genel müdür

Şirketler
Kısa bir süre önce TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, görevinden ayrılarak Türk Telekom’un başına geçmişti. Yılmaz’dan boşalan Genel Müdür koltuğuna bugün itibariyle bir atama yapıldı. ...
EMOJİLE

Kısa bir süre önce TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, görevinden ayrılarak Türk Telekom’un başına geçmişti. Yılmaz’dan boşalan Genel Müdür koltuğuna bugün itibariyle bir atama yapıldı. 
  
Türk Telekom Grubu CEO’su Hakam Kanafani, yeni atamayla ilgili olarak “Abdullah Orkun Kaya, grup sinerjisinin temellerini bilen ve TTNET’i daha da ileriye taşıyacak deneyime sahip bir yönetici. Türk Telekom Grubu yönetimiyle güçlü bir ilişkisi var ve genel müdür olarak atanması müşterilerimize daha da fazla odaklanmamıza yardımcı olacak. TTNET’in kazanım ve başarılarını daha da artırarak çıtayı yükselteceğinden eminim” açıklamasını yaptı.

Bugün itibariyle görevine başlayan Abdullah Orkun Kaya, , iş hayatına Sermaye Piyasası Kurulu’nda (SPK) başladı. Kaya, Nisan 2008’de Sermaye Piyasaları ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü olarak Türk Telekom Grubu’na katıldı.

Shiftdelete.net