İndirimli çiçek sepeti ürünleri

Şirketler
En taze mevsim çiçekleri tasarlanan ile rengarenk çiçek sepeti aranjmanları Cicek.com’da %40’a varan indirim fırsatları ile sizleri bekliyor. Her biri birbirinden enerjik bu aranjmanlar ile ister sevg...
EMOJİLE

En taze mevsim çiçekleri tasarlanan ile rengarenk çiçek sepeti aranjmanları Cicek.com’da %40’a varan indirim fırsatları ile sizleri bekliyor. Her biri birbirinden enerjik bu aranjmanlar ile ister sevgilinize, eşiniz isterseniz de annenize, arkadaşlarınıza sürpriz yapabilirsiniz. Hatta kendinizi şımartabilir, evinizi renklendirebilirsiniz.

Siparişlerinizde dilediğiniz tarih ve saat aralığını seçme opsiyonu sağlayan Cicek.com ile aynı gün teslimatlı çiçek gönderebileceğiniz gibi ileri tarihli gönderim de yapabilirsiniz.

Bir sepet dolusu taze çiçeğin usta ellerde hazırlanması ile süreç tamamlanmıyor, siz siparişi verdikten sonra ürünün teslimatına kadar geçen süre ve teslim edildikten sonra oluşan müşteri memnuniyeti sağlandığından emin olana kadar Cicek.com ekibi siparişinizi özenle takip ediyor. Her sipariş için aynı özeni gösteren Cicek.com en iyi hizmeti sunabilmek adına 21 yıldır sektörün nabzını tutuyor.

İndirimli

Sektöre adım attığı ilk günden bugüne Anneler Günü, Sevgililer Günü, Öğretmenler Günü, Babalar Günü gibi özel günler için yüksek performansta hazırlanırken aynı zamanda mesleki günleri de aksatmayıp Hemşireler Günü, Mühendisler Günü gibi özel günlere de aynı özveri ile hazırlanıp çiçek sepeti ürünlerini sevdiklerinize en duru hali ile sunuyor.

Siz de kucak dolusu çiçeklerle sevdiklerinizi mutlu etmek, onların özel anlarını kutlayıp anılarına ortak olmak için; sevginizi dile getirmeyi istediğiniz o anlarda Cicek.com’dan online çiçek siparişi verebilirsiniz.

Her zaman en kaliteli çiçeklerle hazırlanan özel aranjmanlar ile bugün sebep aramaksızın sevdiklerinizi gülümsetebilir, çiçek sepeti indirimli ürünlerini hemen şimdi sipariş verebilirsiniz.

En Çok Sipariş Edilen Çiçekler

Orkideler, zarif görünümleri ve büyüleyici şıklıkları ile en masumane duygulara tercüman olur. Eşinize, dostunuza, iş ortaklarınıza, annenize kısacası saygı ve sevgi duyduğunuz herkese gönül rahatlığı ile orkide siparişi verebilirsiniz.

İndirimli

Cicek.com’un en favori orkide çeşitleri Tek Dal Beyaz Orkide ve Çift Dallı Mor Orkide ile risksiz bir tercih yapabilirsiniz.

Siz de sezonun son indirim fırsatını kaçırmamak için Cicek.com’dan online orkide gönderirken, sevdiklerinizin gülümsemesinden pay alırken bütçeniz sarsılmamasını sağlayabilirsiniz.

Güller, aşkı ve sevgiyi anlatabilmenin en kolay yoludur. Herkesçe bilinir anlamları, bu sebeple gönül rahatlığı ile gül siparişi veririz. Siz de bir an önce iyileşmesini dilediğiniz hasta tanıdıklarınız için bir beyaz gül aranjmanı seçebilirsiniz. Ya da aşkından eriyorum demek istediğiniz sevgilinize kırmızı güllerle donatılmış bir çiçek sepeti siparişi verebilirsiniz. Tüm emekleri için teşekkür etmek istediğiniz öğretmeninize sarı güller gönderirken, duygularınızı itiraf etmekten çekindiğiniz sevgilinize pembe güllerle bir jest yapabilirsiniz.

İndirimli

Üstelik Cicek.com ile sevdiklerinizi sevindirirken bütçenizi de kontrol altına alabilecek indirimli fiyatlardan faydalanabilirsiniz.

Zambak, bir diğer adı ile lilyum; özellikle mis kokusu ile çiçek aranjmanlarının olmazsa olmazlarındandır. Hemen her hissin yoğunluğunu taşıyabilen; beyaz çiçeği ile saf eve duru güzel olan çiçeklerden biridir. Özellikle yenilenmenin simgesidir zambak. Bu sebeple kalbini kırdığınız sevdikleriniz için bir barış çiçeği, yeni doğan bir bebeğin mutluluğunu paylaşmak için gönderilebilecek bir tebrik çiçeği, düğün ve nişan gibi organizasyonlar için hazırlanabilecek bir kutlama çiçeği olabilir.

Cicek.com’un özenle hazırlanan lilyumlar ile tasarlanmış çiçek sepeti seçeneklerine göz atmayı unutmayın.

Papatya, herkesçe sevilen ender çiçeklerdendir. Diğer çiçeklere nazaran daha gösterişsiz olmalarına rağmen sevgiyi en temiz hali ile yansıtırlar.

Bir papatya türü olan biçmeler ve gerberalarla birbirinden renkli çiçek sepeti tasarımlarını, cicek.com’dan şimdi özel indirimli olarak sipariş edebilirsiniz.

Karanfil, saf duyguların ifade edildiği bir başka çiçektir. İçinde tutku yoktur belki ama sevginin en gerçek hali vardır. En temiz dostlukların simgesi olarak beyaz karanfillerle oluşturulmuş bir aranjman seçebilirsiniz. Sonsuz sevginizi kırmızı karanfillerle, sadakat ve içtenliği pembe karanfillerle anlatabilirsiniz.

Yoğun geçen bir gün sonrası eve gelen eşinizi gülümsetmek istediğinizde bir buket papatya ile bunu başarabilirsiniz. En güzel yaşını birlikte geçirmeyi dilediğiniz arkadaşlarınıza, ilk iş gününde yalnızlığını paylaştığınız dostunuza, bu aralara biraz ihmal ettiğiniz annenize; kısacası bütün sevdiklerinize, onlar için özel hazırlanan bir çiçek sepeti ile kocaman gülümseme hediye edebilirsiniz.

Doğum günü, yıl dönümü, yeni iş, yeni bebek tebriği ve benzer birçok özel günde unutulmaz mutluluklar yaşatmanıza ve sevdiklerinizin gülümsemesinden pay almanıza imkan sağlayan Cicek.com; şimdi özel indirimli çiçek sepeti ürünleri ile de bütçenizi düşünüyor. Siz de hemen şimdi birkaç adımda sevdikleriniz için online çiçek siparişi verebilirsiniz.

Türkiye’de online çiçekçiliğin temelini atan; ilk online çiçek sipariş platformu Cicek.com’un en çok tercih edilen çiçeklerinden siz de  tıkla sipariş verebilir, sevdiklerinize özel hazırlanan çiçek sepeti aranjmanları ile sevginizi ifade edebilirsiniz.

https://www.cicek.com/cicek-sepeti