Genç girişimciye ofis desteği

Şirketler
Ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, Türkiye’nin en önemli gücünün genç nüfusu olduğunu belirterek, gençlerin her alanda önünün aç...
EMOJİLE

Ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, Türkiye’nin en önemli gücünün genç nüfusu olduğunu belirterek, gençlerin her alanda önünün açılması ve desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Yenişafak’ın haberine göre üniversiteden mezun olan gençlerin kendi işini kurma fikirlerinin çoğunlukla hayallerde kaldığını ve bunun temelinde de maddi zorlukların geldiğini anlatan Tekin, “Son yıllarda hükümet programları kapsamında gençler için çok ciddi teşvikler ve kolaylıklar söz konusu. Her şeyi devletten beklemek olmaz. Özel sektörün de gençlerin önünü açmak için adımlar atması, onlara yol göstermesi gerekir” dedi.

“İş yeri açan gence yüzde 35 indirim” 

Hazine, bakanlıklar, KOSGEB, özel bankalar ve AB fonlarında gençlerin girişimlerini desteklemek için çok ciddi bütçeler ayrıldığına dikkati çeken Tekin, şöyle devam etti:
“Genelde bu tür teşvikleri alan gençler o heyecanla paralarının büyük çoğunluğunu işlerinin temel gereksinimlerine yatırıyor. Örneğin üretim için bir makine alan gencin ofisini istediği gibi dizayn edebileceği parası kalmıyor. Günümüzde firmanın sahip olduğu imkanlar kadar çalışanlarına ve müşterilerine sunduğu konfor da büyük önem taşıyor. Biz de üretim bandında sıkıntı olmayan ama müşterilerini ağırlarken istediği klas havayı oluşturamayan gençleri düşündük ve yeni bir kampanya başlattık.

Gençlerin ofislerine bambaşka bir hava katacak, markalarının değerini artıracak Ofis Tekin Exclusive ürünlerinde onlara özel yüzde 35 indirim yapacağız. Tüm çabamız her geçen gün daha da gelişen, hep üreten ve ürettikçe refahı artan bir Türkiye için.”