Entegre Tesis Yönetimi Nasıl Olmalıdır?

Şirketler
Entegre tesis yönetimi hizmetleri; taleplerin değişmesiyle birlikte özelleşen mimari tasarımların karmaşık olduğu alanlarda, işletmelerin karlılık ve verimliliğini yükseltmeyi amaçlar. Bu amaçla yeni ...
EMOJİLE

Entegre tesis yönetimi hizmetleri; taleplerin değişmesiyle birlikte özelleşen mimari tasarımların karmaşık olduğu alanlarda, işletmelerin karlılık ve verimliliğini yükseltmeyi amaçlar. Bu amaçla yeni ve teknolojik çözümler üretilir, modern yaşam alanları oluşturulur. Entegre tesis yönetimi, bir işletmenin faaliyetlerinin sürekliliğini sağlayan birçok parçadan insan, süreç, mekan ve teknoloji bileşenlerini kapsayan bir bütün elde etmek için uygulanan tekniklerdir. Başka bir deyişle, bir tesisin uçtan bir uca bütün ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. İşletmenin yalnızca ana faaliyet alanlarını değil, diğer alanlarını da göz önünde bulundurur ve hizmet kalitesini her alanda yükseltir.

United Group, sahip olduğu ekipman ve fikirlerle entegre tesis yönetimi hizmetindeki kalitesini günden güne artırmaktadır. İşletmelerin ihtiyaçlarının en derin noktalarına kadar inen United Group, bir işletmenin ihtiyacı olan bütün hizmetleri sunabilmeyi amaçlamaktadır. Profesyonel beceriler, yönetim teknikleri ve teknoloji uzman kadroyla birleşmiş ve bir işletmenin ihtiyaçlarını üst düzey karşılayabilecek bir yapı ortaya çıkmıştır.

1974 yılında otomotiv sektörü ile faaliyetlerine başlayan United Group, 2014 yılında başlattığı kurumsal dönüşümle farklı sektörlere yatırım yapmış ve büyümesini sürdürmüştür. Entegre tesis yönetim, özel güvenlik, inşaat, profesyonel temizlik, otomotiv, eğitim ve teknoloji sektörlerinde hizmet veren firma 100’den fazla idari kadrosu ve 4500’ü aşkın saha çalışanı ile Türkiye’nin 68 ilinde hizmet vermektedir.

United Group’un üstünlüğü teknik bilgisinden ve doğru hizmet kalitesinden gelmektedir. Firma bu kaliteyi korumak için teknolojiyi her zaman takip etmekte ve hizmet verdiği işletmelerin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde analiz etmektedir. İşletme ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını günden güne genişleten firma “doğru zamanda, doğru hizmet” felsefesiyle müşterilerine değer katmaktadır. Her şirketin ihtiyacının farklı olduğunu bilen firma hizmet vereceği şirketler için öncelikle tesise özel bir yönetim anlayışı belirler. Tesislerin ihtiyaçlarını karşılarken uzman ve yetkin bir ekip ile çalışır.

United Group’un profesyonel hizmetleri hakkında bilgi almak için şirketin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.