Bütün Eşarp Markaları Eşarp AVM’de

Şirketler
Aker markası daha çok ipek eşarp ve şal ürünleri ile tanınıyor. Tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği markalardan bir tanesidir. Ayrıca bu ürünlere ait aksesuarları ve yan ürünleri, firmanın site...
EMOJİLE

Aker markası daha çok ipek eşarp ve şal ürünleri ile tanınıyor. Tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği markalardan bir tanesidir. Ayrıca bu ürünlere ait aksesuarları ve yan ürünleri, firmanın sitesinden bulabilmek imkanı var.

Tesettür modasındaki son gelişmeleri yakından takip etmek için, firmanın ürünlerine bir göz atabilirsiniz. Zarif ve her yaş grubunun giyebileceği, eşarp ürünlerine sahip olabilirsiniz. Abiye, ferace, tesettür gibi kıyafetlere son derece uyumlu, ipek kumaşı kalitesine sahip olan ürünleri çok uygun fiyatlara satın almanız mümkündür. 

Aker eşarp koleksiyonunda bulunan geniş ürün yelpazesi ile yalnızca ürün seçmekte zorlanacaksınız. Ayrıca yaz ve kış koleksiyonlarına ait ürünleri değerlendirebilirsiniz.

Aker Eşarp Modelleri

Kayma yapmayan kumaş türünden üretilen ürünleri ile bilinen firmanın, çeşitli renk ve desen seçeneklerine sahip koleksiyonlarından satın alabilirsiniz.

İpek ve kaymayan kumaştan imal edilen düz renkleri, bayanların denemesini tavsiye ederiz. Yazlık ve kışlık tesettür kıyafetlerin üzerinde son derece şık duracaktır.

Eşarp ürünlerini tamamlayıcı, yan ürünler ve aksesuarlar da ilginizi çekebilir. Eşarp iğneleri, renk ve model seçenekleri ile tesettürlü bayanların ilgisini çekecek. Bu iğneler ile tutturacağınız ürünler, daha sağlam bir şekilde üzerinizde duracaktır.

Terlemeyi ve kaşıntıyı önleyen bone ürünleri ile de, yaz ya da kış rahat edebilirsiniz. Yaz aylarına özel olarak üretilen modeller içerisinden renk seçeneklerine bakabilirsiniz. Ayrıca kış aylarına özel olarak üretilen ve üşümeyi engelleyen bone ürünleri, Aker ürünleri ile son derece uyumludur.

Kış aylarının en çok tercih edilen ürünlerinden bir tanesi olan şifon şallar, %100 polyester şifon kumaşı ile üretiliyorlar. Farklı renk seçeneklerinde bulabileceğiniz bu ürünü, yan ürünleri ile birlikte kullanabilir ve özelliklerini deneyebilirsiniz. Uç kısımları özel bir madde ile kaplanır ve bu sayede parlak görünürler.

Yalnızca yaz ve kış aylarına özel ürünlerin yanı sıra, dört mevsim kullanabileceğiniz ürünlere de bir göz atmalısınız.

Armine Online Yoğun İlgi Görüyor

Bir diğer kaliteli ürünleri satışta olan firma ise Armine firmasıdır. Firmanın ipek ve polyester kumaşı ile ürettiği, yaz ve kış sezonlarına ait ürünlerinden, kendinize uygun olanları seçebilirsiniz. Armine Online markasının ürünlerini incelemenizi tavsiye ederiz.

İpek kumaşı, yapısı gereği kaliteli bir kumaştır ve insan tenine en yakın özelliklere sahiptir. Dokunduğunuz zaman, ipek kumaşının gerçek olup olmadığını anlamanız mümkündür. Renklerin ve desenlerin canlı ve parlak görünmesini sağlarlar. Bunun yanı sıra, dikkatli kullanıldığında, uzun bir süre deforme olmadan giyilebilir.

Polyester kumaşı daha çok kış aylarında kullanılması gereken, kumaş türlerinden bir tanesidir. Hava geçirmeme özelliği vardır ve bu yüzden sıcak tutar.

İki kumaş özelliğinde üretilen Armine Online ürünleri, satın aldığınız tesettür kıyafetine uygun olacak şekilde tercih edebilirsiniz. Firmanın üretmiş olduğu eşarp ürünlerinin yanı sıra yardımcı ürünleri ve aksesuarları da kullanmanız mümkündür.

Birbirinden güzel renk ve şekillere sahip olan iğneleri, ürünü tutturmak için kullanabilirsiniz. Ya da iğne yerine mıknatıs ürününe de bir göz atmanız iyi olacaktır. Bu üründe, iğne işlevi görür ve eşarp ürününün kaymasını önler.

Yaz ve kış kullanabileceğiniz bone ürünleri ile hem daha şık görünecek, hem de korunacaksınız. Kış aylarına ve yaz aylarına özel olarak tasarlanan, kaliteli kumaşlardaki farkı görebilirsiniz. Kış aylarına özel olarak üretilen ürünler, boyun kısımlarını da kapsar.