Bu İndirimleri Kaçırmayın!

Şirketler
Arçelik, rengarenk teknolojik ürünleriyle alışıldık beyaz eşya tanımını değiştiriyor. In  love serisi çamaşır makinesi tasarımı ve renk seçenekleriyle evlere şıklık katıyor. Ayrıca “A+++&rd...
EMOJİLE

Arçelik, rengarenk teknolojik ürünleriyle alışıldık beyaz eşya tanımını değiştiriyor. In  love serisi çamaşır makinesi tasarımı ve renk seçenekleriyle evlere şıklık katıyor. Ayrıca “A+++” ürünlerden kıyasla yüzde 30 daha az enerji tüketiyor. Çamaşırları 20 dakikalık havalandırma programıyla yıpratmadan temizleyiyor, kırışıklıkları açarak kolayca ütülenmesini sağlıyor.

HAAZ’da yüzde 50 indirim başladı. Mağazada Moroso, BD Barcelona, Tom Dixon, Fornasetti, Denz Hertz, Edra, İbride, Jonathan Adler, Pedrali, Lladro, Zuiver, Guaxs, Magis ve Voluspa gibi tanınmış mobilya ve aksesuar markalarının ürünlerini bulabilirsiniz.

Lazzoni’nin yeni yemek odası takımı, zarif detayları ve kullanım rahatlığıyla öne çıkıyor. Bej ve beyaz olmak üzere iki farklı mat lake uygulama seçeneği ve mücevherin detaylarda gizli şıklığı mobilyada form buluyor. Konsolunun yanı sıra dört çekmeceden oluşan masasıyla yemek odası düzenlemenize yardımcı da oluyor.

En yeni dekorasyon trendlerini farklı ve birbirinden özel seçeneklerle bir araya getiren MASKO, evlilik hazırlığı yapan çiftleri farklı zevk ve bütçeye hitap eden alternatifleriyle İstanbul İkitelli’ye bekliyor.

www.porselensepeti.com porselen ve camın inceliğinden vazgeçemeyenler için sunuyor. Her keseye uygun ürün çeşitleri ve kampanyalı ürünlerin de yer aldığı sitede 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. 

Tantitoni mağazalarında yer alan Brabantia markası bir fırsat hazırladı. Paslanmaz çelikten ekmeklik, baharatlık ve saklama kavanozu 299 TL’den satışa sunuldu.

Tüm çeyiz ihtiyaçları artık tek bir merkezden karşılanıyor. Üç binden fazla ürün bulabileceğiniz Lorems, iç çamaşırlarından geceliğe takı çeşitlerinden kozmetik ürünlerine pek çok alternatifi en uygun fiyatlarla kapınıza kadar getiriyor. www.lorems.com.tr

Evlilik hazırlığı yapan çiftler bugün addresistanbul’da buluşuyor. Saat 19.00’a kadar sürecek etkinlikte ev dekorasyonunun yanı sıra düğün sofrası, organizasyon, çiçek ve pasta sunumları, düğün fotoğrafçısı gibi servisler de yer alacak.

Star