Boydak Holding ve tarihçesi

Şirketler
1957 yılında Kayseri’de temelleri atılan Boydak Holding, bugün mobilyadan, tekstile, kimyadan pazarlamaya, demir-çelikten lojistiğe, enerjiden bilişime kadar birçok alandaki faaliyetlerini sektör lide...
EMOJİLE

1957 yılında Kayseri’de temelleri atılan Boydak Holding, bugün mobilyadan, tekstile, kimyadan pazarlamaya, demir-çelikten lojistiğe, enerjiden bilişime kadar birçok alandaki faaliyetlerini sektör lideri olarak sürdürüyor. 41 şirkete sahip Boydak Holding, 8 ayrı sektörde faaliyet göstermektedir. Boydak Holding çatısı altında, Türkiye’nin önemli markaları arasında yer alan İstikbal, Bellona, Mondi, İstikbal  Mutfak & Banyo, Hes Kablo, Boyteks, Form Sünger gibi firmalar bulunuyor. 

Boydak Holding, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alıyor. Holding, 14 bine yaklaşan çalışanı, yurt geneline yayılmış 2.000 bayisi ve yatırımlarıyla bölgesel ve sürdürülebilir kalkınma politikasıyla Türkiye ekonomisinde de önemli bir yere sahip.
 

 Holding, Türkiye genelinde her noktaya ulaşan markalarının yanında, 140’ı aşkın ülkeye ihracatı ve yurtdışında açtığı 342  bayisi bulunuyor.  Boydak Holding, bugün aralarında Yunanistan, Bulgaristan, Rusya, Mısır, Almanya, İspanya, İtalya ve ABD’nin de bulunduğu 140 ülkeye ihracat gerçekleştirirken, dünya çapında 5 bin’e yakın noktada tüketici ile buluşuyor.  Boydak Holding, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde 7, ikinci en büyük sanayi kuruluşu listesinde ise 1 şirketi ile yer alıyor.
 
2014 yılında yüzde 5,7  büyüme artışıyla 6.5 Milyar TL ciro gerçekleştiren Boydak Holding, 2015 yılı için ise ciro hedefini yaklaşık 7,2 Milyar TL olarak belirlemiştir.
 

Boydak Holding Yönetim Kurulu

Boydak Holding’in yönetim kurulu şöyle;

Hacı BOYDAK

Yönetim Kurulu Başkanı

 

Şükrü BOYDAK

Yönetim Kurulu Başkan Vekili

 

Mustafa BOYDAK

Yönetim Kurulu Başkan Vekili

 

Memduh BOYDAK

Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO

 

Yusuf BOYDAK

Yönetim Kurulu Üyesi

 

Bekir BOYDAK

Yönetim Kurulu Üyesi

 

Nazif TÜRKOĞLU

Yönetim Kurulu Üyesi

 

Fethi ÜNAL

Yönetim Kurulu Üyesi

 

Murat BOZDAĞ

Yönetim Kurulu Üyesi