Yiğit Bulut’tan çok önemli ‘dolar’ açıklaması!

Finans
Star’ın haberine göre Bulut açıklamasında ‘2,72-2,73 bandında açtıkları Short pozisyonları karla kapama derdinde olanlar şimdi ‘FED faiz arttırmaz’ hikayesi peşinde 2,70 altınd...
EMOJİLE

Star’ın haberine göre Bulut açıklamasında ‘2,72-2,73 bandında açtıkları Short pozisyonları karla kapama derdinde olanlar şimdi ‘FED faiz arttırmaz’ hikayesi peşinde 2,70 altında kur peşindeler. Herkesin ne yaptığı açık ve net!’ dedi.

İşte Bulut’un o açıklamaları;

‘DÜN, İÇERİDEN MEDYA DESTEKLİ ÖZELLİKLE FX PİYASALARINDA DOLAR-TL SPEKÜLASYONU YAPILIRKEN BAZI UYARILARDA BULUNMUŞTUM…DÜN YAŞANANLAR SPEKÜLASYONUN NE OLDUĞUNU ANLAMAK ADINA ÇOK ÖNEMLİ !

EKRANLARINDA PATLAYAN YAZILARLA ‘DOLAR 2,73’Ü DE AŞTI’ DİYE YAZAN EKONOMİ TV’LERİ VE ‘BU AKŞAM 2,75 SONRASI 3’ DİYEN KURUMLARDAN BAĞLANAN YORUMCULARI BU SABAH NEREDELER !

2,70 ÜZERİNDE HIZLARI KESİLMİŞ TAM TERSİ ‘FED HAZİRANDA FAİZ ARTTIRMAZ’ YAYINI YAPIYORLAR ! TEKRAR EDİYORUM DÜN YAŞANANLAR SPEKÜLASYONUN NE OLDUĞUNA’ DAİR ÖNEMLİ BİR ÖRNEKTİ !

2,72-2,73 BANDINDA AÇTIKLARI SHORT POZİSYONLARI KARLA KAPAMA DERDİNDE OLANLAR ŞİMDİ ‘FED FAİZ ARTTIRMAZ’ HİKAYESİ PEŞİNDE 2,70 ALTINDA KUR PEŞİNDELER ! HERKESİN NE YAPTIĞI AÇIK VE NET !

BÖYLE GÜNLERDE MB NEDEN MÜDAHELE ETMEZ DİYENLERE DE BİR SÖZÜM VAR; DÜNYA GENELİNDEKİ DENKLEM OLUŞUMUNU TAMAMLAYIP, KUR DENGELERİ TAM YERİNE OTURMADAN DENKLEME MÜDAHİL OLMAK REZERV ERİTMEKTEN VEYA BOŞUNA YÜKSEK FAİZE KATLANMAKTAN BAŞKA BİR SONUÇ DOĞURMAZ !

BU DENKLEM YERİNE OTURANA KADAR VE DENGE DENKLEMİ YENİDEN YAZILANA KADAR POZİSYONU KORUMAK MERKEZ BANKALARININ DOĞRU TERCİHDİR…EK ÖNLEMLER VE KULLANILABİLECEK BAŞKA ENSTRÜMANLAR İLE ADIMLAR ATILABİLİR !

SON OLARAK; DENİZLER DALGALANMADAN DURULMAZ! BU DALGALANMADA KİMİ DİNLEDİĞİNİZE VE HANGİ RÜZGARIN ETKİSİ ALTINDA KALDIĞINIZA ÇOK DİKKAT EDİN’