Türkiye’de Bir İlk Sunduğu Eğitim İçerikleriyle Adından Söz Ettiren Borsa: Dyorex

Finans
2021 yılından itibaren İstanbul merkezli global bir kripto para borsası olarak yatırımcılarına hizmet vermektedir. Finansal özgürlüğü geliştirmek, daha iyi bir yaşam ve gelecek inşa etmek, kripto para...
EMOJİLE

2021 yılından itibaren İstanbul merkezli global bir kripto para borsası olarak yatırımcılarına hizmet vermektedir. Finansal özgürlüğü geliştirmek, daha iyi bir yaşam ve gelecek inşa etmek, kripto para dünyasını herkes için erişilebilir kılmak için “Herkes için Kripto” vizyonu ile bir kripto para farkındalığı oluşturmayı hedefliyor. Her projede insanlar iyi niyet ve doğaya saygı ilkelerine göre hareket eder. Dyorex, ülkemizin belirlediği hedefleri pusulası olarak kabul etmekte ve temel değerlerimizle uyumlu, daha yaşanabilir bir dünya için “Yoksulluğun Ortadan Kaldırılması”, “Kaliteli Eğitim” ve “Temiz Dünya” gibi kavramların vücut bulmasına katkı sağlamaya çalışmakta, sivil toplum kuruluşlarının değerleri değiştirmesine yardımcı olmaktadır.

Dyorex Kripto Para Borsasında yatırım yapan kullanıcılar birçok ayrıcalığa sahip olmaktadır. Bunlardan en önemlisi ise ÜCRETSİZ BİREBİR WEBİNAR eğitimleridir. Bu eğitimlerde Teknik ve Temel Analiz başta olmak üzere Yatırımcı Psikolojisi, Tradingview Kullanımı, Doğru Trade İçin Püf Noktalar gibi toplam 22 Konuda 12 saat süren eğitimler verilmektedir.

Ayrıca Blockchain Uzmanı Erkin ŞAHİNÖZ tarafından hazırlanan COİN PLUS programıyla kullanıcıların blockchain teknolojisini anlama ve neye ne için yatırım yaptıklarını kavramaları için ücretsiz temel blockchain eğitimleri verilmektedir.

Bunlara ek olarak dyorex resmi youtube kanalında gerçekleşen Ünlü Ekonomist Barış SOYDAN’ın konuk olduğu Güne Bakış ve Beste Uyanık ile Kripto Time programlarıyla, kullanıcıların piyasaya ve gündeme karşı hazır bulunuşluklarını arttırılmaktadır.

Peki DyorEX Güvenilir Mi?

Dyorex, mevcut siber güvenlik önlemleri kapsamında hem dış tehditlere hem de kullanıcının kendi hata yapma ihtimaline karşı gerekli önlemleri almaktadır. Tüm veriler şifreli biçimde iletilir. Tüm kullanıcılar ayrı ayrı şifrelenir ve yapılandırılır ve veriler günlük olarak otomatik olarak yedeklenir. Yedeklenen veriler ayrı ayrı kopyalanır ve kaydedilir.

Hesap girişleri, şifre değişiklikleri, e-posta değişiklikleri, kripto para çekme işlemleri, itibari para çekme işlemleri ve API işlemleri iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) gerektirir.

Kullanıcı KYC gerçekleştirmelidir. Şifre ve e-posta değişiklikleri için, kullanıcının bilgilerinin çalınması durumuna karşı kripto para ve fiat para çekme işlemleri 24 saat boyunca dondurulur.

Her türlü kullanıcı bilgisi ve hareketi şifreli olarak saklanır. Bilgiye ihtiyaç duyulduğunda erişmek için çoklu güvenlik sistemleri aracılığıyla erişim sağlanır.

Fiat ve kripto para çekme ve yatırma işlemleri sırasında kullanıcılar e-posta ve SMS ile bilgilendirilir.

Detaylı kullanım takibi, hesap geçmişi, cihaz tipi, IP adresi ve işletim sistemi kontrol edilerek kayıt altına alınır.

Eğitimlerin Yanında Dyorex  Ne Gibi Ayrıcalıklar Sunmaktadır

Dyorex Academy (academy.dyorex.com), kripto para dünyası ile ilgili tüm sorularınızı tek bir rehberde bir araya getiren çok net ve anlaşılması kolay bilgiler içeren bir eğitim platformudur. İçeriği sayesinde hem piyasayı keşfetmek isteyen yeni başlayanlar için hem de piyasa için kendi stratejilerini oluşturmak isteyen deneyimli yatırımcılar için kripto para dünyası ile ilgili tüm sorularının cevabını bulabilecekleri bir rehber olarak oluşturulmuştur.

Analiz desteği, kullandığı yapay zeka teknolojisi sayesinde kripto para dünyasına yatırım yapmanıza yardımcı olabilir. Dyorex analiz, yatırım yapmak için en iyi zamanı belirlemek için çoklu algoritmaları hesaplar, yükseliş ve düşüş trendlerini tespit eder ve alım satım tahminleriyle yatırımcısına yardımcı olur.

Dyorex Bülten, en son gerçekleşen önemli fiyat hareketlerinden ve kripto para piyasasındaki en son gelişmelerden haberdar olmanıza yardımcı olur. Böylece sahip olduğunuz veya birim almak veya satmak istediğiniz herhangi bir kripto para hakkında hızlı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

Tüm bu derinlemesine araştırmaların ardından, dyorex kripto para borsasının;

  • Nitelikli, eğitimli ve ilgili bir yatırımcı kitlesini hedefleyen,
  • Her zaman, her yerde kolay erişim imkanı sunan,
  • İşlemlerin güvenliği ve yatırımcıların kişisel bilgilerinin korunması noktasında gerekli önlemleri almış,
  • 7/24 canlı destek ekibi ile kullanıcılarına yardımcı olan,
  • Al-Sat işlemlerinde düşük komisyon ücreti ile yatırımcının yüzünü güldüren bir kripto para borsası olduğunu görmekteyiz.

DyorEX Kripto Para Borsası Türkiye’de bir ilk olan Yatırım Mentörü uygulamasıyla kullanıcılarına özel atanan alanında uzman yatırım danışmanları ile piyasa hakkındaki son gelişmeleri, altcoinlerdeki beklentileri ve firmadaki yeniliklerden (yeni coin listelenmesi, yapılan iş birlikleri vs.) en kısa sürede haberdar olmaktadır.

Sonuç olarak sizlerde sunduğu ayrıcalıklar ve sağladığı avantajlar ile Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) başta olmak üzere 30 üzerinde kripto para alım satım işlemleri için güvenle Dyorex Kripto Para Borsasını (dyorex.com ) tercih edebilirsiniz.