Paykasa ön ödemeli sistem nedir, nasıl satın alınır?

Finans
Ön ödemeli sistem olarak ifade edilen kavram, harcama yapmak için önceden bir bütçe ayrılması ve ayrılan bütçenin bir ödeme aracına yüklenmesidir. Günümüzde bazı sektörlerde buna benzer bir kavram, ko...
EMOJİLE

Ön ödemeli sistem olarak ifade edilen kavram, harcama yapmak için önceden bir bütçe ayrılması ve ayrılan bütçenin bir ödeme aracına yüklenmesidir. Günümüzde bazı sektörlerde buna benzer bir kavram, kontur olarak da ifade edilmektedir. Aynı sistem, paykasa olarak ifade edilen ön ödemeli elektronik işlemler içinde geçerlidir. Kartın satın alınması işlemlerinde, belirlenmiş olan uluslar arası standartlar bulunmaktadır. Paykasa kart uluslar arası standartlarda hizmet veren bir ödeme aracı olduğundan, satın alınma işlemleri de döviz kurları üzerinden gerçeklemektedir. İhtiyaç sahipleri belirlenen limitler dahilinde, kart alabilmekte ve aynı şekilde bu limitler dahilinde harcama yapabilmektedir.

Paykasa Kart Fiyatları Nelerdir?

Paykasa fiyatları olarak ifade edilen kavram, sizlere satışını gerçekleştirdiğimiz kartların ön ödeme bedelleridir. Bu bedeller, euro üzerinden ifade edilmekte olup, standart paketler halinde satışa sunulmaktadır.Resmi iletişim sitemiz olan https://www.paykasaal.gen.tr/  adresi üzerinden bizim ile irtibata geçtiğiniz anda, güvenilir paykasa sitesi avantajları ile karşılaşmış olacaksınız. Sitemizden paykasa al satım işlemini gerçekleştirmek istediğinizde, sizlere belirlenen limitleri aktaracağız.

Paykasa kart limitleri 10 eurodan başlamakta, 20, 50, 100 euro gibi farklı bedeller ile satışa sunulmaktadır. Daha üst limitlerde ise, limitler 150 ya da 250 euro’ya kadar çıkabilmektedir. Talep ettiğiniz limitler dahilinde sitemiz üzerinden kartınızı güvenli bir şekilde alabilir ve derhal kullanmaya başlayabilirsiniz. Kart almanın güvenilir adresi olarak bilinen sitemiz, her türlü yetkiye sahip olan bir işletmedir.

Paykasa Kartı Nasıl Alırım?

Ön ödemeli sisteme dahil olmak istiyor ve sitemiz üzerinden paykasa satın al işlemini gerçekleştirmek istiyor iseniz, yapmanız gereken tek şey, sitemize giriş yapmak, canlı destek hattımız ile irtibat geçmek ya da site içeriğimizde yer alan sipariş ve destek hattı numaramızdan bize ulaşmaktır. Belirtilen standart limitler dahilinde sizlere verdiğimiz hesap numaralarına ödeme yapmanız talep edilecektir. Ödeme işleminizi, banka havalesi ya da kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Kart bedelini belirtmiş olduğumuz hesap numaralarına gönderdikten sonra, sizlere kartı kullanabilmek maksadı ile ihtiyaç duyulan 16 haneli şifre gönderilecektir. Tanımlanan bu şifre, ön ödeme yaptığınız miktarı harcamanızda kullanılacak olan bir anahtardır. Sistemi destekleyen tüm online alış veriş işletmelerinde, bu anahtarı kullanarak ödeme yapacak ya da para gönderim işlemini gerçekleştireceksiniz.