IMF’in Sitesi Artık Türkçe

Finans
Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) hazırladığı ilk Türkçe internet sitesi hizmete girdi. Böylece IMF’nin yayın yaptığı diller arasında İngilizce, Arapça, Çince, Fransızca, Japonca, Rusça ve ...
EMOJİLE

Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) hazırladığı ilk Türkçe internet sitesi hizmete girdi. Böylece IMF’nin yayın yaptığı diller arasında İngilizce, Arapça, Çince, Fransızca, Japonca, Rusça ve İspanyolca’dan sonra Türkçe de girdi. IMF Dış İlişkiler Direktörü Caroline Atkinson, sitenin hizmete girdiğini duyurdu. Orjinal başlığı "The Road to Istanbul" olan İngilizce sitenin Türkçe versiyonunun çevirisi ise "Yol İstanbul’a" şeklinde yapıldı.

www.imf.org/external/np/exr/am/2009/roadistanbul/index_tur.htm adresindeki sitede Ayasofya Müzesi’nin de yer aldığı bir İstanbul panoraması yer alıyor. Sitede Ayasofya Müzesi‘nin de yer aldığı bir İstanbul panoraması yer alıyor. Sitede, IMF ve dünya gündeminde bulunan dört konu tanıtılıyor: Krizden Kurtulma, Üyelerimize Mali Destek, Yoksulların Korunması, Değişen Bir IMF.