Grease Müzikali İçin Para Harca

Finans
Astoria Alışveriş Merkezi, dünyaca ünlü Grease müzikalini Türkiye’ye getiriyor. Kuruluşunun yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında İstanbul’un 2010 Avrupa Kültür Başkenti olmas...
EMOJİLE

Astoria Alışveriş Merkezi, dünyaca ünlü Grease müzikalini Türkiye’ye getiriyor. Kuruluşunun yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında İstanbul’un 2010 Avrupa Kültür Başkenti olması da dikkate alınarak bu sene hediye vermek yerine 25 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında Grease Müzikalini Turkcell Kuruçeşme Arena‘ya getirecek. 2 Aralık- 31 Mart tarihleri arasında alışveriş merkezinden yapılacak 500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese müzikal bileti hediye edecek.

Astoria Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ümit Teoman, 16 bin kişiye bilet vermeyi hedeflediklerini ve kampanya ile satışların yüzde 30-40 oranında artmasını hedeflediklerini söyledi. Teoman, "Grease filminin oyuncuları John Travolta ve Olivia Newton-John’u da Astoria’nın kuruluş kutlama etkinlikleri kapsamında Türkiye’ye getirmek üzere davet ettik” dedi. Astaş Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı da günde 20-25 bin, 2 yılda ise 18.5 milyon ziyaretçi ağırladıklarını ve AVM içindeki mağazaların iki yılda toplam 2 milyar dolar ciro elde ettiklerini kaydetti. Aşçı, krize rağmen 2009’u bir önceki yılın ciro ve ziyaretçi rakamlarını koruyarak kapattıklarını belirtti. Müşterilerin krizde daha bilinçli hale geldiğine işaret eden Aşçı, Benefit Club Card adı verilen bir sadakat kartı da çıkardıklarını söyledi.

İSTANBUL DUBAİ’NİN YERİNİ ALIR

Aşçı, Dubai’nin alışveriş fonksiyonunu orta ve uzun vadede İstanbul’un üstleneceğini düşündüğünü kaydetti. 5-6 yıl önce Dubai’ye gittiğini ve orada yatırım imkanlarını araştırdığını belirterek, ”Dubai’de yaşayan insan ve proje sayısı hiç uyumlu değil. Biz de yatırım yapalım mı diye düşündük ‘Burada bir kuruşluk bir şey alınmaz’ diye kanaat getirdik" diye konuştu.