Gençler Kaç Liraya Konuşuyor?

Finans
Cep telefonu operatörlerinin kendi pazarları için en iştah kabartan yaş grubu olan gençler için rekabet çok sert. Avea, Vodafone ve Turkcell gençler için sürekli yeni paketler sunuyor. Peki gençlerin ...
EMOJİLE

Cep telefonu operatörlerinin kendi pazarları için en iştah kabartan yaş grubu olan gençler için rekabet çok sert. Avea, Vodafone ve Turkcell gençler için sürekli yeni paketler sunuyor. Peki gençlerin en fazla itibar ettiği tarifelerde fiyatlar nasıl?

Turkcell’in faturalı BizBize Kampus tarifesinde, Turkcell içi konuşmanın 10 dakikası 9,9 Kr. üzerinden yapılıyor. Bu tarife tüm öğrenciler ve 25 altı gençler için geçerli. Bu tarifede tüm Turkcell’lilerle ayda 2 saat de bedava konuşulabiliyor. Ayrıca yurt içinde her yöne 1 SMS 11 KR ve günde 3 ücretli mesajdan sonra tüm Turkcell lilerle gün boyunca ücretsiz mesajlaşabiliyor.

Turkcell’in kontörlü BizBize Kampus hattında ise 10 dakikalık konuşmanın karşlığı 1 kontör, her gün 5 kısa mesajdan sonrası bedava, her yöne 1 SMS 1 kontör. Turkcell’de 100 kontör’ün 18 TL olduğunu da hatırlamalısınız. 

Avea’nın Mobil Öğrenci tarifesi

Avea’nın gençlere yönelik Mobil Öğrenci tarifesinde ise öncelikle ayda 150 kontör yüklerseniz tüm MobilÖğrenci tarifesindekilerle 10 dakikası 2 kontöre konuşabiliyorsunuz. Diğer operatörleri ise 2 kontöre arayabiliyorsunuz. Şebeke içi başka tarifelerle ise dakikası 3 kontöre, ev ve işyerleriyle ise dakikası 4 kontöre konuşabiliyor.

Avea öğrencilere Yükle Kazan kampanyası ile her 30 gün içerisinde tek seferde yüklenecek ilk 100 kontöre, Avea içi 60 dakika hediye ediyor.

Avea 250 ve üzeri kontör yüklemelerinde 150 her yöne mesaj hediye veriyor. Ancak normal kullanımda her SMS 1 kontör değerinde. 
Avea’nın Mobil Öğrenci tarifesinin sürmesi için bu tarifeyi kullananların her ay tek seferde 150 kontör yüklemeleri gerekiyor. Unutmadan Avea’da 100 kontöre 19 TL ödediğinizi hatırlatmakta fayda var.

Vodafone Cep Öğrenci tarifesi

Vodafone bu tarifesinde Cep Öğrenci’liler 15 dakikası 1 kontöre tüm Vodafone’lularla konuşuyor, her yöne bedava 250 SMS kazanıyor.

Vodafone Cep Öğrenci tarifesinde tek seferde 250 kontör yükleyenler tüm Vodafone’lularla 15 dakikası 1 kontöre, tek seferde 150 kontör yüklediklerinde ise tüm Vodafone’lularla 5 dakikası 1 kontöre konuşabiliyor. Bu tarifede 150 ve üstü kontör yükleyince hem her yöne 250 bedava SMS kazanabiliyor. Ayrıca diğer operatörleri aramak  %50 daha indirimli, yani dakikası 2 kontöre geliyor. 100 kontör yükleyenler ise seçtikleri 10 kişiyle 5 dakikası 1 kontöre konuşuyor. Cep Öğrenci tarifesi şimdi herkese açık durumda… 

Cep Öğrenci tarifesi herkese açık. Vodafone’un 100 kontör fiyatı ise 18 TL…