Genç İşadamları Boş Durmuyor

Finans
İş dünyasında sivil toplum kuruluşları güçlenmeye devam ediyor. Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu, (TÜGİK) 66. derneği olarak İstanbul Genç Girişimciler Derneği’ni (İSGİD) kurdu.  ...
EMOJİLE

İş dünyasında sivil toplum kuruluşları güçlenmeye devam ediyor. Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu, (TÜGİK) 66. derneği olarak İstanbul Genç Girişimciler Derneği’ni (İSGİD) kurdu.   
 
Erkan GüralDerneğin yönetim kurulu başkanlığını Erkan Güral üstlendi. TÜGİK Genel Başkanı Hazim Sesli, İSGİD Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, İSGİD Yönetim Kurulu üyeleri ve İSGİD kurucu üyeleri, derneğin evraklarını İstanbul Valisi Muammer Güler’e makamında teslim etti.

Hazim Sesli, İSGİD’in kurucu üye sayısının 104 olduğunu kaydederek, gelinen noktada TÜGİK’in, Türkiye’deki iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Erkan Güral da iş insanları arasında köprü olmanın, ulusal ve uluslararası ticareti artıracak açılımlar yaparak, Türk ekonomisini güçlendirmenin önemli hedefleri arasında yer aldığını söyledi.