En akıllı alışveriş taksitli telefon fırsatı ile Simport’ta

Finans
Simport, internetten alışverişi güvenli ve keyifli hale getirirken, hayalini kurduğunuz dünyaca ünlü markaların cep telefonu modellerini; senetle kredi kartsız taksitli satın alma fırsatını sunuyor.&n...
EMOJİLE

Simport, internetten alışverişi güvenli ve keyifli hale getirirken, hayalini kurduğunuz dünyaca ünlü markaların cep telefonu modellerini; senetle kredi kartsız taksitli satın alma fırsatını sunuyor. 
Akıllı Telefon Akıllı Alışveriş

Teknoloji harikası cep telefonları hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Her an her yerde hızlı ve pratik bir şekilde iletişim kurmamızı sağlayan bu akıllı cihazlar, hem bir telefon hem bir kamera hem de bir bilgisayar görevi görüyor ve gün içinde en büyük yardımcılarımız oluyor. Şık tasarımları ve üst düzey donanımları ile dikkat çekici özelliklere sahip akıllı cihazlar; günlük iletişim ihtiyaçlarımızı karşılamak için vazgeçilmeziniz oluyor.

En sevdiğiniz uygulamaları yüklemek, güzel anları ölümsüzleştirmek için en iyi arkadaşınız olan cep telefonlarını ne için kullanıyor olursanız olun, seçiminizi yaparken bazı detayları unutmamak gerekiyor. Cep telefonunun hafızası, işlemcisi, kamerası ve markasını ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçtikten sonra taksitle telefon için alışverişin doğru adresini bulmak gerekiyor.

Simport’ta Kredi Kartsız Taksitli Telefon Fırsatı

İnternet alışverişini en güvenli ve en keyifli şekilde yapmanızı sağlayan Simport, düşük fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla dünya markalarını sizlerle buluşturmaya ve hayalini kurduğunuz taksitli cep telefonu modelini sizlere sunmaya devam ediyor. Elektronik ve beyaz eşya bayi sektörünün önde gelen markası Simport, İstanbul’da 36 mağazada, Türkiye’de ise 46 ile online senetli satış imkanı ve kefilsiz kredi kartsız taksitli alışveriş fırsatı sunan öncü markalardan biri oluyor.

İstediğiniz model taksitle cep telefonu, kredi kartsız taksit seçeneği ile Simport internet alışveriş sitesinde sizlere sunuluyor. Nakit alışveriş yapma imkanı olmayanlar için senet ile kredi kartsız taksitle telefon satın alabilme olanağı sunan Simport, alışveriş seçenekleri ile sizlere en uygun satın alma fırsatlarını sunuyor.

Simport ile Alışveriş Hem Güvenli Hem Çok Keyifli

İster Android, ister iOS, isterseniz de Windows işletim sistemine sahip bir cihaz isteyin, hayalini kurduğunuz en gelişmiş telefon modellerini; uygun ödeme koşulları ve senetle alışveriş imkanı ile buluşturan Simport, kalitesi ve güvencesi ile senetle telefon alışverişi kolaylığını deneyimlemenize fırsat veriyor. Kredi kartlarına gelen yeni düzenlemeler ile en ideal satın alma şekillerinden biri haline gelen senetle cep telefonu alma, bütçenizi sarsmadan en kaliteli ve güvenilir alışveriş tecrübesini size yaşatıyor. Simport, uygun aralıklarla bölünmüş senetle alışveriş ile istediğiniz fiyattaki ve kalitedeki cihaza kolaylıkla sahip olmanızı sağlıyor.

Samsung, Apple, Sony, HTC ya da LG gibi dünya devi markalarının en sevilen cep telefonu modelleri Simport’un avantajlı alışveriş seçenekleri ile sizlere sunuluyor. Çift hatlı, dokunmatik, kapaklı ya da tuşlu en gelişmiş telefon modellerine, uygun ödeme koşulları ve senetle alışveriş imkanı ile ulaşmak istiyorsanız http://www.simport.com.tr tıklayarak hemen şimdi telefon modellerini incelemeye başlayabilir, senet ile kredi kartsız taksitli telefon fırsatlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.