Cepte Rekabet Tüketiciye Yaradı

Finans
Turkcell ve Avea’nın hazır kartlı aboneleri için bugün başlattıkları kampanyalar da bu rekabeti gözler önüne seriyor.        – Avea, HepsiBir tarifesi kapsamında, fatur...
EMOJİLE

Turkcell ve Avea’nın hazır kartlı aboneleri için bugün başlattıkları kampanyalar da bu rekabeti gözler önüne seriyor. 
 
 
 
– Avea, HepsiBir tarifesi kapsamında, faturasız hat sahiplerine ev – iş ve tüm GSM numaralarıyla 2 dakikası 1 kontöre konuşma fırsatı sunuyor.

Avea, faturalı abonelerine sunduğu tarifelerine, faturasız hat sahiplerine teklifler de ekliyor. Avea, HepsiBir tarifesi kapsamında abonelerine "her yöne 2 dakikası 1 kontöre" konuşma fırsatı sunarken operatör farkını faturasız hat sahipleri için de ortadan kaldırıyor. Avea HepsiBir tarifesi ile aboneler, bir seferde 150 veya üzerinde kontör yükleyerek her yönü 2 dakikası 1 kontöre, 100 kontör yükleyerek ise her yönü dakikası 1 kontöre arayabilecek.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Avea Bireysel ve Kamu Segment Yönetimi Direktörü Emre Günerman, "Türkiye’de ‘Her Yöne’ tarifelerini başlatarak bir ilke imza attık. Şimdi bu rakipsiz tarifelerimize ek olarak faturasız hat abonelerimize Avea HepsiBir tarifesi kapsamında, ‘her yöne’ 2 dakikası 1 kontöre konuşma imkanı sunuyoruz. Avea olarak, hayata geçireceğimiz yenilikçi çözümler ile rakiplerimize oranla çok daha avantajlı teklifler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

– HAZIR KARTLI TURKCELL’LİLER TÜM CEPLERLE 5 DAKİKASI 2 KONTÖRE KONUŞUYOR

– Avea’dan sonra Turkcell de hazır kart aboneleri için bir kampanya başlattı. Turkcell’liler, 150 kontör yüklediklerinde Turkcell ve sabit hatlarla kendi tarifelerinden, diğer operatörlerle ise 5 dakikası 2 kontöre konuşabilecekler. Kampanya, 12 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

Turkcell, hazır kart aboneleri, hangi tarifeyi kullanıyor olursa olsun, 150 kontör yüklediklerinde diğer operatörlerle 5 dakikası 2 kontöre konuşabilecek. Süper Tarife’deki Hazır Kartlılar ise 250 kontör yüklediklerinde tüm Turkcell’lilerle 5 dakikası 1 kontöre, diğer operatörlerle de 5 dakikası 2 kontöre konuşma fırsatına sahip oluyor.

FIRSAT yazıp 6666’ya SMS atan tüm Turkcell Hazır Kart müşterilerinin, gelen bilgi mesajının ardından en az 150 kontör yükleyerek kolayca katılabileceği kampanya, 12 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar kontör yüklemesini yapan Turkcell’liler 12 Ağustos’a kadar kampanyadan 300 dakikaya kadar yararlanabilecek. Kampanyaya katılım SMS’i 2 kontörle ücretlendirilecek.