Borusan’dan 5 Kat Hızlı İnternet

Finans
İhtiyaca göre hız artırım süresi günlük, haftalık veya aylık olarak belirlenebilen Turbo İnternet hizmetiyle şirketler önemli bir tasarruf imkanı da elde edecekler. 21 Mayıs 2009, İstanbul – Tür...
EMOJİLE

İhtiyaca göre hız artırım süresi günlük, haftalık veya aylık olarak belirlenebilen Turbo İnternet hizmetiyle şirketler önemli bir tasarruf imkanı da elde edecekler.

21 Mayıs 2009, İstanbul – Türkiye’nin A tipi lisans sahibi lider alternatif telekom operatörlerinden Borusan Telekom, yenilikçi ve müşterileri için değer yaratan hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek  “Turbo İnternet” hizmetini geliştirdi.
Borusan Telekom’un Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek kendi fiber optik altyapısı üzerinden sunduğu “Turbo İnternet” hizmetiyle şirketler sadece ihtiyaç duydukları süre içinde İnternet erişim hızlarını anında 5 katına kadar çıkarıp, istedikleri zaman bu hızı düşürebilecekler.

“Turbo İnternet” özellikle İnternet erişim hızı ihtiyacı dönemsel olarak değişiklik gösteren firmalar için büyük bir katma değer yaratıyor.  Gerçek zamanlı olarak artan erişim hızı, belirlenen süre sonunda eski durumuna dönerek müşteriye sadece artırım yaptığı süre ve hız kadar ödemesine ve tasarruf sağlamasına olanak tanıyor.
Tek tıklamayla hız artırımı İnternet erişim hızını artırmak isteyen şirketler kendilerine verilen özel kullanıcı adı ve şifre ile www.borusantelekom.com adresinden istedikleri hızı ve süreyi seçtikten sonra “Turbo” tuşuna tıklayarak kendi İnternet bağlantı hızlarını anında otomatik olarak artırabiliyorlar ya da ileriye dönük olarak çeşitli hız artırma seçeneklerini kullanarak planlama yapabiliyorlar. Hız artırım süresi ihtiyaca göre günlük veya haftalık olarak belirlenebiliyor. 

“Turbo İnternet” müşterileri, hız artırım ücretini satın almadan önce görebiliyor ve faturalandırma, hız artırımıyla birlikte otomatik olarak başlıyor.

Borusan Telekom, müşterilerine “Turbo İnternet” hizmetini 3 ay ücretsiz deneme imkanı da sunuyor.