Bonus İle MTV Ödeme Avantajı

Finans
MTV yani, Motorlu Taşıtlar Vergisi tüm araç sahiplerini ilgilendiren ve ödenmesi gereken zorunlu bir vergidir. MTV ödeme tutarı sabit değildir. Her aracın modeline ve türüne göre ödeme tutarı değişmek...
EMOJİLE

MTV yani, Motorlu Taşıtlar Vergisi tüm araç sahiplerini ilgilendiren ve ödenmesi gereken zorunlu bir vergidir. MTV ödeme tutarı sabit değildir. Her aracın modeline ve türüne göre ödeme tutarı değişmektedir. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden aracınızın özelliklerini girerek ödemeniz gereken vergi tutarını öğrenebilirsiniz.

Motorlu Taşıtlar Vergisi her sene ocak ve temmuz aylarında ve iki taksit halinde ödenmektedir. Bonus kredi kartı kullanıcısıysanız, bu vergiyi 3 taksitle ödeme imkanına sahipsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın resmi web sitesi, Garanti İnternet Şubesi, Garanti Cep Şubesi, Alo Garanti, BonusFlaş ve Garanti şubelerindeki kiosklar üzerinden ödeme yaparken kartınızı kullanabilirsiniz. Tüm avantajlardan kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

Bonus kart kullanıcılarının sahip olduğu avantajlar vergiyi taksitle ödemekle sınırlı değildir. Nakit ihtiyaçlarınızda da herhangi bir prosedüre gerek duymadan nakit avans çekebilirsiniz. Düşük faizlerle ve taksit imkanlarıyla avansınızı geri ödeyebilirsiniz.

Tüm ödeme ve ihtiyaçlarınız için Garanti’den destek alabilirsiniz.