Hazır E-Ticaret Sitesi Paketleri Ücretsiz mi?

Alışveriş
Online satış yapmayı sizin için daha kolay hale getiren hazır e-ticaret sitesi paketleri tek seferde birden fazla özelliğe sahip olmanızı sağlar. Paketlerin her biri önceden hazırlanmış olup maddi açı...
EMOJİLE

Online satış yapmayı sizin için daha kolay hale getiren hazır e-ticaret sitesi paketleri tek seferde birden fazla özelliğe sahip olmanızı sağlar. Paketlerin her biri önceden hazırlanmış olup maddi açıdan daha avantajlıdır. Ancak paketlerdeki eklentileri tek tek yapmak istediğinizde maliyet her zaman biraz daha yüksek olacaktır.

Minimum maliyetle maksimum fayda elde etmek içinse hazır e-ticaret sitesi ücretsiz hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Kayıt yaparak kullanabileceğiniz bu paketler için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Sorunsuz kullanım için kayıt esnasında gerekli olan bilgileri eksiksiz ve doğru şekilde girmeniz yeterlidir.

Verimliliğin yüksek olması adına paket seçerken dikkatli olmanızda fayda vardır. Paketin içeriği ihtiyacınızı birebir karşılayacak düzeyde olmalı, bütçenizle uyum sağlamalıdır. Paketler arası karşılaştırma yaparken müşteri hizmetleri ve teknik destek, referanslar, farklı tasarım seçenekleri, ürün ve envanter yönetimi, fiyat karşılaştırması, SEO uyumluluğu, sosyal medya entegrasyonları, farklı ödeme yöntemleri, kargo yönetimi, ek ücretler ve komisyonlar, raporlama seçenekleri, e-posta ve blog yönetimi gibi özelliklere dikkat etmelisiniz. Bu sayede size en uygun olan paketi daha kolay bulabilirsiniz.

Ücretsiz E-Ticaret Sitesi Nasıl Kurulur?

Hazır e-ticaret sitesi ücretsiz kurulumunda belirli özellikler yer alır. Tasarım olarak da standart bir şablon kullanırsınız. Satışa sunacağınız ürün sayısı biraz daha sınırlı olurken bazı paketlerde SSL sertifikası ödeme altyapısı, domain, pazar yeri entegrasyonu, SEO çalışması gibi özellikler olmayabilir. Kısa vadeli ve daha dar kapsamlı olan ücretsiz paketler başlangıç aşaması için idealdir. Web sitenizi daha işlevsel hale getirmek için daha fazla özelliğe sahip bir pakete ihtiyacınız olacaktır. Paket satın almanız size her açıdan avantaj sağlar ve sitenizin hızlı bir şekilde büyümesine de katkıda bulunur.

Hazır E-Ticaret Sitesi Paket Fiyatları Nedir?

E-ticaret web sitesi fiyatları belirlenirken paketin özellikleri dikkate alınır. Özellik sayısı arttıkça buna bağlı olarak fiyatlar da artar. Ancak paketinizi Kobisi online mağazasından aldığınızda daha fazla özelliğe indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Müşteri memnuniyetine öncelik veren Kobisi daima uygun fiyat politikası belirler. Paketlerin her biri özellik sayısı fazla olacak şekilde düzenlenir ve fiyatlarda farklı oranlarda indirimler yapılır. Bu sayede site kurulumunuzu profesyonel şekilde tamamlarken ödeyeceğiniz tutar daima düşük olacaktır. İster hazır e-ticaret sitesi ücretsiz paketleri isterseniz de ücretli paketleri tercih edin, Kobisi destek hattı ile iletişime geçtiğinizde paketler ve fiyatları ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.