Gurmenin Sepeti ’nin Yolculuğu…

Alışveriş
Karantina sürecinde marketlerde ve dükkanlarda yaşanan stok sıkıntısı, kısa sürede gıda tedariki sağlayabileceğimiz işlevsel bir platform yaratmaya teşvik etti. Bu amaçla özellikle bu süreçte bir arad...
EMOJİLE

Karantina sürecinde marketlerde ve dükkanlarda yaşanan stok sıkıntısı, kısa sürede gıda tedariki sağlayabileceğimiz işlevsel bir platform yaratmaya teşvik etti. Bu amaçla özellikle bu süreçte bir arada bulunmanın riskli olması, taze meyve ve sebze alışverişini zorlaştıran bir durumdu. Biz de alıcılarımız için her zaman taze olarak satın alabilecekleri meyve sebze ve yeşillik çeşitlerini en lezzetli haliyle sunmaya karar verdik.

Dalından koparılmış en taze meyvelerin, sebzelerin ve yeşilliklerin, kısa bir zaman içerisinde müşterilerimizin kapılarına kadar ulaştırılması ile başlayan yolculuğumuz, organik gıda sertifikasına sahip ürünleri ve üstün kaliteye sahip lezzetleri ile gelişerek Gurmenin Sepeti Online Manav haline dönüştü.

Sağlıklı yiyecekler tüketmenin fazlasıyla önemli olduğu bu günlerde, müşterilerimizi katkısız ve doğal gıdalar ile buluşturmayı amaçlıyor ve bu noktada gıda temini sağlarken yenilikçi teknolojik imkanları ve değişimleri takip edip bünyemize katıyoruz.

Geniş Ürün Gamı, Hızlı Teslimat, Müşteri Memnuniyeti

Verimli topraklarda yetişmiş meyve ve sebzelerden gönül rahatlığı ile tüketilmeyi bekleyen organik gıdalara, salata ve yemeklerin vazgeçilmezi olan zeytinyağı çeşitlerinden en keyifli anlara eşlik edecek kuru yemişlere, farklı damak tatlarına hitap edecek dünya kahvelerinden, kahvaltı sofralarını renklendirecek kahvaltılıklara kadar geniş bir ürün yelpazesi, doğal olana gönül verenlerin tüm mutfak ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için satışa sunuldu. 24 saat gibi kısa bir sürede, tüketicilerin dilediği ürünlere pratik bir şekilde ulaşmasını sağlayan sitemiz, marketlerde ve manavlarda kolayca bulunmayan çeşitleri en taze haliyle bulma ve online sipariş verme fırsatı veriyor.

Satışa sunulan yiyeceklerin müşterilere ulaşması sürecini kusursuz kılmak her zaman önceliklerimiz arasında yerini almakta. Özellikle tazeliğini hemen yitiren yeşillikler ve sebzeler için harika bir koruma vadeden “yaşatan poşet” teknolojisi, siparişleri tazeliğini ve besin değerini kaybetmeden ulaştırmamıza olanak tanıyor. Böylelikle, tazeliğine, doğallığına ve lezzetine güvendiğimiz ürünlerimiz, alıcılarımızın bekletilerini en iyi şekilde karşılayarak, yola çıktığımız günkü amacımızı gerçekleştirmemize destek oluyor.

Gurmeninsepeti.com adresimiz ile alışverişe saatlerce vakit harcamak istemeyen kullanıcılara 7 gün 24 saat online alışveriş yapmayı mümkün kılmakta, bozulabilirliği yüksek ürünleri bile stokta tutmadan hızlı bir teslimat politikası doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ürün çeşitliliği, tazelik, nitelik, lider markalar ve orijinal tatlar konusunda nokta atışı çözümler sunan online manavımızla sofralar artık güvence altında. Siz de Online Sebze Meyve Alışverişlerinizde bir alışkanlık yaratmak için hemen sitemizi ziyaret edin.