2016 İSMEK kayıtları ne zaman başlayacak?

Mesleki Eğitim
İSMEK’in 2016-2017 eğitim dönemi kayıtları 5 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Bu yıl İstanbul’un 38 ilçesinde 235 kurs merkezinde 522 branşta eğitim verecek olan İSMEK’ten eğitim almak isteyen İstanbu...
EMOJİLE

İSMEK’in 2016-2017 eğitim dönemi kayıtları 5 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Bu yıl İstanbul’un 38 ilçesinde 235 kurs merkezinde 522 branşta eğitim verecek olan İSMEK’ten eğitim almak isteyen İstanbullular ön kayıt işlemlerini www.ismek.istanbul üzerinden online olarak yapabilecek. Öğrencilerin kesin kayıt işlemleri için 30 Eylül Cuma gününe kadar başvurduğu kurs merkezine giderek kimlik fotokopilerini bırakmaları yeterli olacak.

İSMEK Kayıt İçin Yapmanız Gerekenler

İSMEK’in 522 branşından herhangi birine kayıt yaptırmak isteyen adaylar www.ismek.istanbul’da sağ üst köşede yer alan “Kayıt Ol” butonuna tıklayarak ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Ön kayıt işlemlerini tamamlayan İstanbullular ilgili kurs merkezine giderek kimlik fotokopileri ile şahsen başvurmaları halinde ise kesin kayıtlı öğrenci olarak İSMEK’in 3 Ekim tarihinde başlayacak olan eğitimlerinden faydalanabilecek.