2015 İSMEK kayıtları devam ediyor

Mesleki Eğitim
İSMEK, bu yıl İstanbullulara 400’den fazla branşta eğitim verecek. 235 kurs merkezinde verilecek ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerimize web sitesimizden kayıt yapılabilecek. İnternet üzerinden yapıla...
EMOJİLE

İSMEK, bu yıl İstanbullulara 400’den fazla branşta eğitim verecek. 235 kurs merkezinde verilecek ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerimize web sitesimizden kayıt yapılabilecek. İnternet üzerinden yapılacak bu işlem ön kayıt olarak kabul edilecek. Ön kayıt gerçekleştikten sonra öğrenci adaylarının en geç 27 Eylül Pazar gününe kadar ilgili kurs merkezine kesin kayıt için gerekli olan kimlik fotokopisi ile başvurması gerekiyor.

Online Kayıt Nasıl Yapılacak?

İSMEK’in 235 kurs merkezinde eğitim vereceği 400’ün üzerindeki branştan herhangi birine kayıt yaptırmak için, kurumun resmi web sitesi www.ismek.org’da yer alan kayıt butonuna tıklamanız yeterli olacak. Böylelikle ister kurs merkezlerine göre, isterseniz de eğitim almak istediğiniz branşa göre dilediğiniz kursa kaydınızı yapabileceksiniz. İnternet üzerinden yapacağınız bu işlem ön kayıt olarak kabul edilecek. Ön kayıt gerçekleştikten sonra öğrenci adaylarının en geç 27 Eylül Pazar gününe kadar ilgili kurs merkezine kesin kayıt için gerekli olan kimlik fotokopisi ile başvurması istenecek. İSMEK’in geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği online kayıt uygulaması, İstanbullulara branşların yıl içinde eğitimi verilecek farklı kurlarına da şimdiden kayıt yaptırabilme kolaylığı sağlayacak. İstanbullular, 7 Eylül tarihinden itibaren başlayacak olan online kayıt işlemi öncesi İSMEK eğitimleri ve branşlar hakkındaki en güncel bilgilere, İSMEK’in sitesi www.ismek.org adresinden ulaşabilecek. Bunun yanı sıra İSMEK’in, Facebook ve Twitter adreslerinden de eğitimlerle ilgili güncel bilgilere erişmek mümkün olacak.