Tomris İncer kimdir?

Biyografi
İstanbul şehir tiyatroları oyuncusu olan 67 yaşında ki ünlü oyuncusu Tomris İncer. 1973 yılında Türkan Şoray’ın oynadığı, ”Azap” filmi ile sinemaya başladı ve ”Bir İstanbul Mas...
EMOJİLE

İstanbul şehir tiyatroları oyuncusu olan 67 yaşında ki ünlü oyuncusu Tomris İncer. 1973 yılında Türkan Şoray’ın oynadığı, ”Azap” filmi ile sinemaya başladı ve ”Bir İstanbul Masalı ve Binbir Gece” adlı diziler ile büyük çıkış yakaladı.

Ünlü oyuncuya Kanser Teşhisinin konulduğunu ve kemoterapiye başlanıldığını oyuncu Tomris İncer’in yakın arkadaşı ve Gazeteci Melike Birgölge sosyal medya aracılığı ile sevenlerine duyurdu.

Tomris İncer 16 Mart 1948, Bulgaristan doğumlu Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

1974 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosuna giren sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı, özel tiyatrolarda oynadı. En önemli çıkışını Bir İstanbul Masalı adlı diziyle yaptı.

Filmografisi

Böyle Bitmesin – 2012

Aşk ve Ceza – 2010

Tramvay (film)- 2006

Binbir Gece – 2006

Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol – 2005

Bir İstanbul Masalı – 2003

Aşk ve Gurur – 2002

Gönlümdeki Köşk Olmasa – 2002

Karşılaşma – 2002

Çamur – 2002

O da Beni Seviyor – 2001

Bana Old and Wise’ı Çal – 1998

Kuşatma Altında aşk – 1997

Aylaklar – 1994

Tersine Dünya – 1993

Gizli Yüz – 1990

At Gözlüğü – 1978

Azap – 1973/ Milliyet

Yorumla

FİKRİNİ BELİRT TARTIŞMAYA KATIL

Bu Yazıya İlk Yorumu Siz Yapın!
nem kurutmakoku giderme