Leyla İle Mecnun’un Yönetmeni: Onur Ünlü

Biyografi
1973 yılında İzmit’te doğdu. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi iletişim sanatları bölümünden mezun oldu. Daha sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi iletişim bilimleri ana...
EMOJİLE

1973 yılında İzmit’te doğdu. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi iletişim sanatları bölümünden mezun oldu. Daha sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi iletişim bilimleri anabilim dalında yüksek lisansını tamamladı.

2006 yılında Polis adlı ilk sinema filminin yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi.

Filmografisi

1999 Deli Yürek Senarist Televizyon dizisi
2004 İstanbul Şahidimdir Senarist Televizyon dizisi
2004 Görünmez Adam Senarist Televizyon dizisi
2004 Kalbin Zamanı Senarist 
2005 Körfez Ateşi Senarist Televizyon dizisi
2005 Beşinci Boyut Senarist Televizyon dizisi
2006 Polis Yapımcı, yönetmen, senarist Aday—Uluslararası İstanbul Film Festivali Altın Lale Ödülü
Aday—Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yönetmen Ödülü
Aday—Yeşilçam Ödülleri İlk Film Ödülü
2006 Sırça Köşk Senarist Televizyon dizisi
2007 Çocuk Yönetmen, senarist 
2007 Kör Aşık Senarist Televizyon filmi
2008 Nerede Kalmıştık Yönetmen Televizyon dizisi
2008 Gazi Senarist Televizyon dizisi
2008 Büyük Buluşma Senarist Televizyon dizisi
2008 Güneşin Oğlu Yönetmen, senarist 
2009 Kısa’ca Ramazan: Kamil İnsan Yönetmen, senarist Kısa film
2009 Beş Şehir Yönetmen, senarist Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Senaryo Ödülü
Adana Altın Koza Film Festivali En İyi Senaryo Ödülü
Aday—Uluslararası İstanbul Film Festivali Altın Lale Ödülü
Aday—Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Film Ödülü
Aday—Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yönetim Ödülü
Aday—Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Senaryo Ödülü
2009 Acemi Müezzin Yönetmen Televizyon dizisi
2009 Acı Aşk Senarist 
2011 Leyla ile Mecnun Yönetmen Televizyon dizisi
 

Yorumla

FİKRİNİ BELİRT TARTIŞMAYA KATIL

Bu Yazıya İlk Yorumu Siz Yapın!
nem kurutmakoku giderme