2010 Model Cep Telefonları

Teknoloji Firmaları
 2010 yılı cep telefonları 2009‘un bitimindeki gibi hızlı ve renkli bir şekilde başladı. Örneğin artık orta seviye ceplerde de HSPA ve/veya WLAN ile hızlı mobil internet keyfi yaşanabilecek...
EMOJİLE

 2010 yılı cep telefonları 2009‘un bitimindeki gibi hızlı ve renkli bir şekilde başladı. Örneğin artık orta seviye ceplerde de HSPA ve/veya WLAN ile hızlı mobil internet keyfi yaşanabilecek.

Kullanıcılar tarafından ilgi gören dokunmatik cepler duyuru listenin başında yer alıyor: Ucuz Samsung M5650 veya yeni multimedya amiral gemisi X6. Sony Ericsson‘un Xperia X10‘u gibi Android cep telefonları Google platformunun başarısını vurguluyor. Hatta Google‘ın kendisi bile Nexus One ile cep telefonu pazarını karıştırmak istiyor.

Üreticiler, kullanıcıların ucuz ve basit telefonlara olan talebini de karşılamak istiyor. Nokia, 29 Euro fiyatındaki 1616 ile bunu kanıtlıyor.

Aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz galeride 2010 için duyurulan tüm yeni cep telefonları mevcut. Hatta bazıları daha şimdiden çevrimiçi mağazalardan elde edilebiliyor.

İşte 2010 model cep telefonları…