HP’den Matrix’li Tanıtım!

İcat İnovasyon
HP Türkiye, HP 2011 Zirvesi ile gündeme gelen Bulut Bilişim çözümlerini, Bilişim Muhabirleri Derneği (BMD) üyelerine aksiyon, bilimkurgu ve felsefeyi benzersiz bir şekilde harmanlayan Hollywood şahese...
EMOJİLE

HP Türkiye, HP 2011 Zirvesi ile gündeme gelen Bulut Bilişim çözümlerini, Bilişim Muhabirleri Derneği (BMD) üyelerine aksiyon, bilimkurgu ve felsefeyi benzersiz bir şekilde harmanlayan Hollywood şaheseri Matrix üçlemesinin heyecan verici sahneleriyle tanıttı.

21 Nisan 2011 tarihinde düzenlenen toplantıda, HP Komünikasyon ve Medya Çözümleri Müdürü Feyyaz Atalay, BMD üyelerine Matrix filminin unutulmaz karelerinden örnekler vererek HP’nin yeni Bulut Bilişim stratejisini anlattı.

Atalay, Matrix dizisinin yönetmenleri Wachowski kardeşlerin, aktörlerden ABD’nin ünlü teknoloji dergisi Wired’ın kurucusu Kevin Kelly’nin Bulut Bilişim ve geleceğin teknolojilerini anlattığı kitaplarını okumalarını istediğini belirterek bu yüzden Bulut gösteriminde Matrix serisini seçtiklerini söyledi. "Intercloud" kavramını ortaya atarak Bulut Bilişimi yıllar öncesinden öngören fütürist Kevin Kelly’nin, global teknoloji devi HP ile birlikte BT sektöründe vizyoner bir rol üstlendiğini vurgulayan Atalay, Matrix filmlerinin de muhteşem görsel efektleriyle Bulut konseptini anlatmak için biçilmez kaftan olduğunu ifade etti.

Atalay sözlerini şöyle sürdürdü: "Günümüzün çevrimiçi dünyasında ‘bilgi’ ekonominin en değerli metası haline gelmiştir. Şirketlerin gizli bilgilerini, ticari sırlarını koruyabilmeleri ve bunları iş geliştirme faaliyetleri ile sundukları hizmetlerde doğru şekilde kullanabilmeleri gerekiyor. Mobil internetin, geniş bant altyapısının, e-ticaret ve e-devlet hizmetlerinin yaygınlaştığı ülkemizde bilginin doğru yönetilmesi, analiz edilmesi, anında güncellenebilmesi, yerinde kullanılabilmesi ve doğru bilgiye kolay erişilebilmesi büyük önem taşıyor. Bulut Bilişim işte bu noktada kritik bir rol üstleniyor. Çünkü bilginin verimli olarak kullanılabilmesi için güvenli, güvenilir, hızlı, uyumlu, işbirliğine dayalı ve esnek bir veri paylaşımı sistemine ihtiyaç duyuluyor. "

 chip.com.tr

  • Universitas terbaik Tapanuli
  • tutorial dan tips zeverix.com
  • https://insidesumatera.com/
  • https://prediksi-gopay178.com/
  • https://margasari.desa.id/
  • https://sendangkulon.desa.id/