Mustafa’yı Kaçıranlar Dikkat!

Doğal Yaşam
İşte etkinliklerin bugün ve yarınki programı… Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği Kurtuluş ve Fetih Etkinlikleri sürüyor. Bayrampaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam eden etkinl...
EMOJİLE

İşte etkinliklerin bugün ve yarınki programı…

Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği Kurtuluş ve Fetih Etkinlikleri sürüyor. Bayrampaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam eden etkinlikleri bugün 16:00’da Can DÜndar’ın büyük beğeni toplayan Mustafa adlı belgeseli gösterilecek. Saat 20:00’de ise Mehmet Genç ve Erol Özvar’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Osmanlı İktisadı ve Türkiye’ konulu konferans yer alacak. Konferansın ardından ‘Kurtuluş Şiirleri’ adlı şiir okuma etkinliği yapılacak.

Etkinliklerin yarınki bölümü saat 14.00’de "Harmanyeri-1915" adlı tiyatro gösterimi ile başlayacak. Saat 16.00’da "120" adlı filmin gösteriminin yapılacağı etkinlikler 18.00’de T.C Kültür Bakanlığı Türk Müziği Topluluğu Konseri ile devam edecek. 20.00’de Teoman Duralı’nın "Milli Kültür ve Muasır Medeniyet konulu konferansının dinlenebileceği programın Cumartesi akışı Çanakkale Şiirleri ile sona erecek.

Yer: Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu

Tel: 444 1 990

 

KURTULUŞ ve FETİH HAFTASI ETKİNLİKLERİ ANA SAYFASI  : TAKİP ET