Dünya Yıldızları Antalya’da

Doğal Yaşam
Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Mariah Carey, Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan 5 yıldızlı Mardan Palace Oteli’nin açılışına katılmak üzere Antalya’ya geldi. An...
EMOJİLE

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Mariah Carey, Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan 5 yıldızlı Mardan Palace Oteli’nin açılışına katılmak üzere Antalya’ya geldi.

Antalya’nın Kundu sahilinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan 5 yıldızlı Mardan Palace Oteli’nin yarın yapılacak görkemli açılışı için dünyaca ünlü sanatçılar ve Hollywood yıldızları Antalya’ya geliyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katılacağı açılış için sanatçılar Antalya’ya gelmeye başladı. İsmailov’un yaklaşık 1.4 milyar dolara mal olan 5 yıldızlı otelinin açılışına katılmak üzere dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Mariah Carey de, dün gece Antalya’ya geldi. Antalya Havalimanı CIP Lounge’tan çıkan ünlü sanatçı Carey’i hayranları karşıladı. Geniş güvenlik önlemleri altında limuzine binen sanatçı Mardan Palace Otel’e geçti.

Her türlü konfora sahip otelin açılışına katılacak 600 özel davetli arasında Monica Belluci, Sharon Stone, Seal, Tom Jones ve Richard Gere de bulunuyor.

Otel yetkilileri Sharon Stone, Richard Gere ve Tom Jones’in de bugün ilerleyen saatlerde Antalya’da olacağını, konukların özel jetlerle geleceğini açıkladı.

RICHARD GERE DE ANTALYA’DA

ABD’li ünlü aktör Richard Gere, Antalya’nın Kundu bölgesinde yarın hizmete açılacak Mardan Palace’ın açılış törenine katılmak üzere Antalya’ya geldi.

Looking for Mr. Goodbar (1977) filmindeki Tony Lopanto rolüyle ünlü olan Richard Gere, Antalya Havalimanında Mardan Palace görevlileri tarafından karşılandı. Bu sırada, güvenlik görevlileri, gazetecileri, yakından görüntü almalarını engellemek için uzaklaştırdı.

Şapka ve gözlük taktığı görülen Richard Gere, siyah bir otomobille, konaklayacağı Mardan Palace’a götürüldü. Yaklaşık 40 filmde rol alan sanatçı, An Officer and a Gentleman, Pretty Woman, Red Corner filmlerindeki rolleriyle tanınıyor.

TOM JONES VE SEAL DE GELDİ

Amerikalı ünlü şarkıcı ve besteci Tom Jones ile İngiliz soul şarkıcısı Seal, Antalya’daki otel açılışı için Türkiye’ye geldi.
"Delilah" ve "Sex Bomb" gibi yıllarca hafızalardan silinmeyen şarkıların sahibi Tom Jones, Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından Antalya’da yaptırılan 5 yıldızlı Mardan Palace Oteli’nin yarın yapılacak açılışı için Şikago’dan İstanbul’a geldi. Tom Jones, İstanbul’dan da Antalya’ya gitti.

Tom Jones, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, daha önce de İstanbul’a geldiğini belirterek, "İstanbul’a hayran kaldım ve çok güzel vakit geçirdim. Şimdi Antalya’da şarkı söylemek için gidiyorum. Hayranlarımı geceye bekliyorum" dedi.

Bu arada, Tom Jones ile aynı saatlerde Frankfurt’tan İstanbul’a gelen Seal ise açıklama yapmadan Antalya’ya gitti.


SHARON STONE ANTALYA’DA

Ünlü ABD’li sinema oyuncusu Sharon Stone, Antalya’nın Kundu sahilindeki Mardan Palace’ın yarın yapılacak açılış törenine katılmak üzere Antalya’ya geldi.
52 yaşındaki Sharon Stone’un Antalya Havalimanı CIP Salonu’ndan çıkışı sırasında geniş güvenlik önlemi alındı.

Lüks bir otomobille konaklayacağı otele giden, üzerinde mavi-beyaz kıyafet bulunan, gözlük kullanan Stone’un makyajsız olduğu gözlendi. Sharon Stone, son olarak Cannes Film Festivali’ne katılmıştı.

OTELİN ÖZELLİKLERİ

MAardan Palace Genel Müdürü Cumhur Özen, AST Group’un, Türkiye’deki en önemli turizm yatırımı olan otelin 180 bin metrekare alanda konumlandığını ve İstanbul’un tarihi yapılarından esinlenilerek inşa edildiğini söyledi. Otelde 16 bin metrekarelik havuz bulunduğunu kaydeden Özen, oda- kahvaltı veya yarım pansiyon uygulaması yapılacağını, fiyatların yaz aylarında 485 euro ile 16 bin euro arasında değişeceğini bildirdi.

16 bin metrekarelik dev havuzu, antika koltukları, kral daireleri, birbirinden ilginç yapıları ile lüks ve ihtişamlı tasarımlarıyla dikkat çeken otelde 271 standart oda, 62 üst düzey büyük oda, 16 Dolmabahçe odası, 38 Türk hamamlı oda, 41 dubleks oda, 82 junior suit, 4 kral dairesi, 2 adet özel havuzlu 600’er metrekarelik suit, 44 bahçe suiti odalar bulunuyor. Dolmabahçe Sarayı’nı andıran otelde 16 restoran ve 32 bar mevcut.

Otelin havuzu İstanbul Boğazı şeklinde inşa edildi. Avrupa yakasını temsil eden kıyısındaki binalar Ortaköy ve Arnavutköy, Asya yakasındaki binalar ise Kuleli Askeri Lisesi ve klasik Türk evlerinin mimari özelliklerini taşıyor. Havuzda ulaşım saltanat kayıklarıyla yapılıyor.