Uzmanlara Göre Olayda Kasıt Var!

Doğal Yaşam
Bugüne kadar normal fotoğrafıyla yurtiçi ve yurtdışında aranan zanlı bundan sonra estetik yaptırsa bile polisin gözünden kaçamayacak. Emniyet, estetik ihtimali yanı sıra Cem’in 10 kilo daha almı...
EMOJİLE

Bugüne kadar normal fotoğrafıyla yurtiçi ve yurtdışında aranan zanlı bundan sonra estetik yaptırsa bile polisin gözünden kaçamayacak. Emniyet, estetik ihtimali yanı sıra Cem’in 10 kilo daha almış ve 10 kilo zayıflamış halini gösteren fotoğraflar da hazırladı.

Cem Garipoğlu’nun yakalanması için özel ekip kuran Emniyet Genel Müdürlüğü, ailesine ait şirketlerin para transferlerini de dikkatle izliyor. Cem’in Rusya’da olma ihtimalinin düşük olduğunu belirten polis kaynakları, daha önce 3 sene yaşadığı Çin, aile dostlarının olduğu Suriye ve İsrail’de bulunma ihtimali üzerinde duruyor. Bu arada Münevver Karabulut’un otopsisinde iç çamaşırına bulaştırılan spermde ‘pis masa veya pis eldiven’ değil, kasta varan bir ihmal olduğu belirtiliyor. Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi’nde masaların düzenli olarak temizlendiğini, her otopside eldiven değiştirildiğini belirten adli tıpçılar, ölüden ölüye yanlışlıkla sperm bulaşma ihtimalinin düşük olduğunu ifade etti.

ADLÎ TIP’TA USTA-ÇIRAK DÖNEMİ BİTİYOR

Türkiye’de Mersin Üniversitesi (MEÜ) bünyesinde kurulan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Adli Tıp Teknikerliği bölümü, ilk mezunlarını verdi. MEÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Adli Tıp Teknikerliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Kar, 2005 yılında kurulan bölümden çoğunluğunu kızların oluşturduğu 35 öğrenciyi mezun ettiklerini söyledi. Teknikerlerin anatomi, fizyoloji, adli tıp gibi birçok bilgiyle donatıldıklarını, böylelikle adaletin doğru karar vermesinde etkin rol oynayacaklarını vurgulayan Kar, gençlerden 10’unun Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki Adli Tıp kurumlarında görevlendirildiğini kaydetti. (Zaman)