Çantasız Çıkmayacaksınız Beyler!

Moda
Çünkü neredeyse her tasarımcı, koleksiyonuna erkek çantaları ekledi; çeşit çok. Ama hangi model nasıl kullanılmalı, pek bilen yok. Modern hayatla birlikte çanta, erkeklerin de ihtiyaç duyduğu bir akse...
EMOJİLE

Çünkü neredeyse her tasarımcı, koleksiyonuna erkek çantaları ekledi; çeşit çok. Ama hangi model nasıl kullanılmalı, pek bilen yok. Modern hayatla birlikte çanta, erkeklerin de ihtiyaç duyduğu bir aksesuvar haline geldi. Bu değişimde laptopların payı tartışılmaz. Çalışan erkekler, dosyalarını, spor eşyalarını veya öğlen bir toplantıda giyecekleri yedek kıyafeti koyacak bir çantaya ihtiyaç duyuyorlar. Bu yüzden de çanta modasına daha ılımlı yaklaşmaya başladılar.

ERKEĞİ KLAS GÖSTERİR

Aslında tarihe baktığımızda, erkeklerin kadınlardan daha önce çanta kullanmaya başladığını görüyoruz. Yani içiniz rahat olsun! Zaten çanta kullanmak erkeği daha az ‘delikanlı’ göstermez! Tam tersine, kaliteli büyük bir deri çanta, erkeği daha klas gösterir ve kıyafetine ayrı bir hava katar.

Genelde erkekler için en masum modeller, spor çantaları. Çoğu erkek rahatlıkla spor çantası kullanıyor, çünkü onlara göre feminen çizgiler taşımayan tek model bunlar. Oysa erkeklere yönelik çantalar, kadınlarınkinden farklı olarak daha maskulen stillerde tasarlanıyor.

Erkekler deri veya kanvastan, modeli sade olan çantalar kullanmalı. Koleje gitmiyorsanız sırt çantasından uzak durmalısınız. Uçuk tasarımlar kullanın demiyoruz, ama şıklığınıza şıklık katacak modelleri de gözardı etmeyin. İşte en favori erkek çantaları…

erkek çanta modasıPOSTACI MODELİ

Kumaş veya deriden yapılan bu uzun saplı çantalar, omuza çarpraz asılıyor. Kullanışlı olduğu için özellikle gençler tarafından çok tercih ediliyor. İster küçük ister büyük boyunu kullanın; taşıması kolay. Ancak çok küçük boy çantaların erkekler için pek uygun olmadığını unutmayın.

DERİ EL ÇANTASI

Büyük, deri el çantaları da favori modeller arasında yer alıyor. Bu çantaları, şık takım elbiselerle rahatlıkla kombine edebilirsiniz. Yıllarca kullabileceğiniz deri çantalar, size çok klas bir hava katacaktır.

KANVASLAR

Kanvas çantalar, deri olanlar kadar şık durmasa da erkeklere çok yakışan aksesuvarlardan. Kanvas çantaların özelliği, içine her şeyin sığması. Bu açıdan oldukça kullanışlı. Spor giysilerinizle veya günlük kıyafetinizle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

LAPTOP ÇANTALARI

Laptop çantaları da erkeklerin favorileri arasında. Klasik model ince çantalar, laptop’ı en rahat şekilde taşımak için tasarlanmış. Tasarımcılar laptop çantalarında şıklığı da ihmal etmeyip deri olanlarını da ürettiler.

erkek çantaSEYAHAT ÇANTALARI

El bavulları seyahate giderken size büyük kolaylık sağlar. Normal çantalara göre daha büyük olan el bavuluna özel eşyalarınızı doldurabilirsiniz. Deri veya kanvas modelleri oldukça kullanışlı. Kolay taşımak için uzun sapını omzunuza da asabilirsiniz. Ancak unutmayın ki gerçek bir centilmen, çantasını kısa sapından tutar; böyle daha klas görünür.