Bu Sezon Çantalar Zincirlendi!

Moda
Hazırlayan: Pınar Yıldız Bu gün sizlere bu sezon dikkatleri üzerlerine çeken zincirli çantalardan bahsedeceğiz. Çoğu bayan bu çantalara bayılır. Gerçi bayılmayacak gibi de değiller! Üstelik tasarımcıl...
EMOJİLE

Hazırlayan: Pınar Yıldız

Bu gün sizlere bu sezon dikkatleri üzerlerine çeken zincirli çantalardan bahsedeceğiz. Çoğu bayan bu çantalara bayılır. Gerçi bayılmayacak gibi de değiller! Üstelik tasarımcılar bu zincir sapları öyle yaratıcı kullandılar ki, aralarından birini seçmek neredeyse bir kadın için imkânsız hale geldi. Bu yüzden birden fazla çeşidi dolabınızda yerini alabilir.

 

SEZONUN EN GÖZDE ZİNCİRLİ ÇANTA MODELLERİ

çantaAltın sarısının dayanılmaz cazibesi siyah renk ve parlak deriyle birleşip kolunuza konduğunda kendinizinde en az bu altın sarısı kadar parıldadığını hissedebilirsiniz.

Gümüş rengi metalin de altın sarısından aşağı kalır yanı yok tabi. Genellikle gri tonlarıyla kullanılmış gümüş saplar çantalara oldukça cool bir hava katmış. Gümüş rengi son yıllarda moda üzerindeki hâkimiyetini böylelikle çantalarda da gösterdi.

 

SEZONUN EN GÖZDE ZİNCİRLİ ÇANTA MODELLERİ

çantaModacılar zincirli çantaları tasarlarken belirli kalıplar içinde kalmamışlar. Bu sezon bayanların karşısına çok farklı model ve boyutlar çıkıyorlar. Zincirli çantaların hemen her boyu var. Tartışılmaz ortak noktaları ise küçük, orta ya da büyük boy olsun çok şık olmaları.

 

 

 

zincir saplı çantalarZincirli çantaları gece kullanmak istiyorsanız küçük boylarını tercih edin. Siyah abiye bir  elbiseyle ister altın sarısı ister gümüş bir çanta sizi oldukça şık ve asil gösterecektir.

 

 

SEZONUN EN GÖZDE ZİNCİRLİ ÇANTA MODELLERİ

Günlük hayatta ise büyük ve orta boy olanları kullanabilirsiniz. Spor kıyafetlerinizle kombine edemeyeceğinizi hiç düşünmeyin. Çünkü şık bir ceket, jean ve kısa botlarla kullanacağınız zincir saplı bir çanta sizi inanılmaz trend ve cool gösterecektir. Eğer iş kadınıysanız bu çantalardan mutlaka edinmeniz gerekiyor. Çünkü siyah kalem bir etek, beyaz gömlek, topuklu ayakkabılar ve trençkotunuzla sizi altın sarısı zincirli siyah deri bir çantadan daha iyi tamamlayacak bir seçeneğiniz daha olmayacaktır.

çantaBu sezon zincirli çantaların kumaş, boncuk, zımbalı hatta tüylü olanlarını da görmeniz mümkün. İşte sizlere her renkte ve her model de sezonun en güzel zincirli çanta modelleri.

SEZONUN EN GÖZDE ZİNCİRLİ ÇANTA MODELLERİ