Erkeklere Garanti Şıklık

Moda
İster tişört ve jean giyin, ister kumaş pantolon ve gömlek. Bir kombini anında şıklaştıracak tek parça, ceket olabilir. Spor ceketler ya da diğer adıyla blazerlar bu sezon farklı renklerde gününüzü şı...
EMOJİLE

İster tişört ve jean giyin, ister kumaş pantolon ve gömlek. Bir kombini anında şıklaştıracak tek parça, ceket olabilir. Spor ceketler ya da diğer adıyla blazerlar bu sezon farklı renklerde gününüzü şıklaştırmak için dolabınızda yer almayı bekliyor. Ayrıca bu aralar ceketleriniz, en parlak dönemini yaşıyor. Peki her erkeğin vazgeçilmezi olan ceketleri hangi okazyonlara, nasıl giymelisiniz? İşte Başak Dizer Fransez’in haberi… 

Armalı ve altın düğmeli ceketler

Ceketteki bu aksesuarlar, tüm kıyafete ve kişiye anında ağır bir hava katar. Cebi armalı ceketlerin amacı, bir gruba, bir kulübe, bir sınıfa üyeliği göstermesidir. Aslında otantik olarak binicilik, yelken gibi spor kulüpleri mensupları ya da kraliyet ailesi mensupları giyer. Şık, zengin bir havası vardır. Bu cekete altın düğmeler de eklenince şıklık derecesi biraz daha artar. Biraz denizci, biraz askeri havası vardır, hatta rütbe yerine bile geçer. Ama dikkatli olun, bu düğmeler yaşı da büyük gösterir. Armalı ceketler mendil ile kullanılmaz. Kravat da çok hoş durmayacaktır. Daha çok düz renk gömlekler, farklı renkte koton pantolonlar ya da ağartılmamış jeanler ile uygun olur. Lacivert blazer, mavi Oxford gömlek, kahve kemer ve gri bir koton pantolonla akşam üzeri bir davete, yemeğe ve gün içi şık toplantılarınıza katılabilirsiniz. Bu ceketler için Tween, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Cacharel, Altınyıldız, Brandroom‘a uğrayabilirsiniz.

Torba cepli, renkli koton ceketler

Bu ceketler, bildiğimiz klasik ceketlerden cepleri nedeniyle ayrılır. Alt cepleri yuvarlak kesimde, dışarıdan torba şeklinde dikilmiştir. Koton kumaştan hafif yıkanmış ve buruşuk bu ceketleri tişört, kısa paça koton pantolonunuz ve espadrillerinizle giyebilirsiniz. Koton olduğu için her renkte bulma şansınız var. Mavi, mürdüm, haki yeşil, kum renkleri bu sezonun favori ceket renkleridir. Kısa kollu polo pikelerinizin ve şortlarınızın üstüne de deneyebilirsiniz. Bu tür ceketlerde en dikkat etmeniz gerekense, etek boyunun kısa olmasıdır. Ayrıca kolları dirseklere sıyırarak daha cool bir etki sağlarsınız. Akşam üzeri toplantıları, tekne gezileri ya da tatilde gece, deniz kenarı eğlencelerine katılabilirsiniz. CK Jeans, Mango He, Armani Jeans, Diesel, Naked, U.S Polo, Stefanel, İGS, Guess‘e bakabilirsiniz.

Klasik ceketler

Bir takım elbiseye ait olmayan bu ceketler, tam bir ofis kurtarıcısıdır. Takım elbise giymeye gerek kalmadan farklı renk kumaş pantolonlarla, kravatlarla ve daha da şık bir etki için mendillerle yapabileceğiniz kombinlerdir. Jean üstüne kumaş ceket çok iyi durmaz. Farklı renkte kumaş pantolonla deneyin. Kravat takmadan mendille de şık bir hale getirebilirsiniz. Network, Sarar, Vakko, Boyner, QUE, Burberry, Pierre Cardin‘e bakabilirsiniz.