Kaliteyi ucuza almak için Capeti

Moda
Capeti, Türkiye’nin en köklü ve en büyük toptan tişört tedarikçisi olarak, 1993 yılından bu yana dünya markalarına yaptığı ürün ve üretim kalitesi ile birinci sınıf bir marka değeri olduğunu sekt...
EMOJİLE

Capeti, Türkiye’nin en köklü ve en büyük toptan tişört tedarikçisi olarak, 1993 yılından bu yana dünya markalarına yaptığı ürün ve üretim kalitesi ile birinci sınıf bir marka değeri olduğunu sektörüne kanıtlamış durumda.

Tekstil sektörünün önde gelen isimleri arasında olmayı başaran ve günümüz ekonomi şartlarında dahi büyümeye devam eden Capeti, faaliyetine Zonguldak ilinde başlamıştır. İki bin beş yüz metrekare kapalı alan üzerine kurulan  Capeti, yüzün üzerinde personeli ve farklı üretim teknikleri ile Türkiye’nin bütün illerinde iş ortaklığını sürdürdüğü bayileri ve dünyaca ünlü markalar arasında yer alan Lotto, Puma, Kappa gibi markalara sağladığı fason imalat hizmeti ile marka kalitesindeki güvenilirliği temin etmektedir.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre şekillendirdiği üretim kapasitesi sayesinde arz ve talebin en iyi şekilde ve profesyonelce karşılanmasını sağlayan marka, ürettiği ürünler dışında kendi tasarımlarınız olan ürünler için de üretim sipariş imkanı sağlamaktadır. Neredeyse çeyrek asırdır üretimlerine devam eden Capeti, birçok farklı alanda spor malzemeleri üreterek kullandığı son teknoloji ile sektöründe öncü markalarından olmayı başarıyor.

Amatör ve profesyonel futbolcular ve spor kulüplerinin forma, şort, eşofman, kaleci şortu, pantolonu, kazağı, idman yelekleri gibi ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda da Capeti ismi altında üretimlerine devam ettiği uzun veya kısa kollu bisiklet yaka, V yaka ve polo yaka tişörtleri istenilen renk ve modelde sipariş imkanı sağlayarak müşterilerine geniş bir yelpaze ve büyük bir pazar payı vaat ediyor.

Günümüz moda dünyasında popülerliği her geçen gün artan baskılı tişört ürünlerini de hayata geçiren Capeti, kullandığı son teknoloji dijital baskı tesisi ile yeni tasarımları hayata geçirmeye devam ediyor. Dijital baskı dışında kullandığı Emprime baskı, Sübminal baskı ve Transfer baskı tekniğiyle  tasarımınıza ait en iyi baskı türünü geniş yelpazede sunarak ulaşılan birinci sınıf kalite anlayışını gözler önüne seriyor.

Capeti diyor ki; kaliteyi ucuza sağlıyoruz, bu nedenden dolayı dünya devi markaları tarafından tercih sebebi oluyoruz. Çünkü Capeti, aracı değil üretici.