Bu Fuar Turizmi Canlandıracak

Turizm&Seyahat
Turizmi çeşitlendirerek 12 aya yayacak inovatif fikirler, alternatif turizm çeşitleri ve orta doğu ülkeleri ile yeni iş birliği olanakları yaratmayı amaçlayan METEX 2012 Fuar ve konferansı, 25-27 Mayı...
EMOJİLE

Turizmi çeşitlendirerek 12 aya yayacak inovatif fikirler, alternatif turizm çeşitleri ve orta doğu ülkeleri ile yeni iş birliği olanakları yaratmayı amaçlayan METEX 2012 Fuar ve konferansı, 25-27 Mayıs tarihlerinde, Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi "Congresium"da yapılacak. 

Kuzey Afrika’dan, Arap Yarımadası’na, geniş coğrafyadaki turizm hareketlerinin tartışılacağı ve geleceği şekillendirmek için yeni adımların atılacağı METEX 2012 Fuarı,turizmciler ve turizm endüstrisi için önemli bir buluşma noktası olacağa benziyor..

ATO kongre merkezi, 25-27 Mayıs’a hazırlanıyor

80 bin metrekarelik kullanım alanı, 10 bin metrekarelik fuar ve sergi salonları ile öne çıkmaya başlayan Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi "Congresium"da gerçekleştirilecek olan fuar ve konferans,Dünyada değişen turizm hareketlerinden haberdar olmak ve yeni pazarlardan istifade etmek için, ortadoğu acentalarının turizm profesyoneli ve yüzlerce Türk turizmcinin buluşacağı bu etkinlikle ilgili çalışmalar,bütün hızıyla devam ediyor.

25-27 Mayıs’ta İslam ülkelerinden gelecek turizm profesyonellerini konuk etmeye hazırlanan   METEX 2012 Fuarı, bu yıl tüm ortadoğu ülkelerini turizm ekseninde bir araya getirerek, turizmde yeni olanaklar ve yeni işbirlikleri yaratırken,Başkent’te 2012’nin  turizm olayına damga vurmaya hazırlanıyor.