Dünyanın en pis oteli kötülükte yine iddialı

Turizm&Seyahat
Dünyanın en kötü oteli unvanını 40 yıldır taşıyan Amsterdam’daki Hans Brinker, yeni sezonu ‘En kötüsü olmak için elimizden geleni yapacağız’ sloganıyla açtı. Hollanda’nın Amste...
EMOJİLE

Dünyanın en kötü oteli unvanını 40 yıldır taşıyan Amsterdam’daki Hans Brinker, yeni sezonu ‘En kötüsü olmak için elimizden geleni yapacağız’ sloganıyla açtı.

Hollanda’nın Amsterdam şehrinde 40 yıldır dünyanın en kötü oteli olma unvanını taşıyan Hans Brinker, kötü şöhreti paraya çevirmenin yolunu buldu.

Otel, ‘Buradan daha kötü bir yer bulamazsınız, bu konuda elimizden geleni yapacağız” sloganıyla bir dizi reklam yayımladı.

Otel, internet sitesindeki dürüst reklamları sayesinde 127 odanın tamamını 6 aylık rezervasyon kapasitesini tamamladı.

Müşterilerine duşa aldıktan sonra havlu yerine perdelere kurulanmasını önerdiği otel tanıtımını şöyle yapıyor. ’40 yıldır müşterilerimizi gururla hayal kırıklığına uğratıyoruz. Cezaevindeki hücrelerle yarışan konfora sahip otelin zemin katında havasız bir bar mevcut. Burada kalanlar akıl sağlığını kaybetmesi, yediği yemeklerden zehirlenmesi ve radyasyondan etkilenmesi halinde otelimizi sorumlu tutamaz.’
Geceliği 22 dolar olan otelin odalarını pislik götürüyor, odalarda sıcak su, ısınma sistemi, asansör yok. Bu koşullar ‘Mecburiyetten çevreciyiz’ sözleriyle açıklanıyor.

Otelin internet sitesinde de bir müşterinin otele giriş ve çıkış yaparken durumunu tasvir eden fotoğraflar gösteriliyor.

Star