İstanbul’da piknik sezonu açıldı

Turizm&Seyahat
Havalar daha çok ısınmadan pikniğe gitmek mi istiyorsunuz? İstanbul’da deniz kenarı, ormanlık alan ya da mesire yerleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Eğer mangal yapacaksanız yanınıza saç kurut...
EMOJİLE

Havalar daha çok ısınmadan pikniğe gitmek mi istiyorsunuz? İstanbul’da deniz kenarı, ormanlık alan ya da mesire yerleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Eğer mangal yapacaksanız yanınıza saç kurutma makinesi almayı unutmayın! Star gazetesinde yer alan habere göre işte birkaç adres… 

İSTANBUL’DA PİKNİK YAPILACAK YERLER FOTOGALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ!

– Uğur Mumcu mesire alanı. Uğur Mumcu Mahallesi. Maltepe.

– Sahil şeridi. Sahil parkı. Küçükçekmece.

– Mangalı yakarken ara sıra saç kurutma aleti de kullanılıyor. Palmiyelerin altı tercih ediliyor. Sahil. Rahmanlar. Kartal.

– Aydos Ormanı. Pendik.

– Cumartesi pazarının kurulduğu geniş mekan. Her tarafında mangal yapılabiliyor. Çayırbaşı. Beykoz.

– Palmiyeler altında kanat pişirmek çok popüler. Koçtaş Kartal’ın sahil kısmıyla Dragos arası.

– Bol çam ağaçlarının altında. Sabit sıralar, masalar. Süreyyapaşa.

– Ömerli Barajı’nın etrafı. Şile.

– Küçük Çamlıca. Büyük Çamlıca.

–  Maslak.

– Plajla Tarabya’yı hatırlatan lokantaların yan yana yer aldığı sahil. Rüzgarlı bir yer. Yeşilköy.

– Yolla deniz arasındaki mini park alanında. Orta sette çok eski yaşlı bir çınarın aşağı deniz tarafı çaprazında. Aşiyan.

–  Sekiz kapısı olan bir geniş alan. Belgrad Ormanı. Sarıyer.

– Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin yanı. Fındıklı otobüs durağının arkasındaki deniz ve Kabataş iskelesinin arasındaki üçgen, bol ağaçlıklı alan. Genellikle burası rüzgarlı oluyor. Özellikle lodosta rıhtıma vuran dalgaların yükselmeleriyle savrulan köpükler çok keyifli. Fındıklı.

– Parkın sonuna doğru. Sol tarafta. Çam ağaçlarının altında. İki sıralı, masalı pek çok oturma grupları var. Özgürlük Parkı. Feneryolu.