Bozcaada’da kalınabilecek 10 şirin otel

Turizm&Seyahat
Bozcaada’yı gezmeye gittiğinizde kalabileceğiniz 10 şirin Bozcaada otellerinin önerilerinde bulunacağız. Kalabileceğiniz otellerin her biri birbirinden güzel. Listemize başlayalım. *Bu listemizde yer ...
EMOJİLE

Bozcaada’yı gezmeye gittiğinizde kalabileceğiniz 10 şirin Bozcaada otellerinin önerilerinde bulunacağız. Kalabileceğiniz otellerin her biri birbirinden güzel. Listemize başlayalım.

*Bu listemizde yer alacak otellerin beşi Bozcaada’nın merkezinde bulunuyor. Diğer beşi ise merkezin dışında yer alıyor.

 Önce merkezdeki otellerden başlayalım.

  1. Limani Otel

  Tüm odaların manzarası denize karşı.  Kahvaltınızı da yine otelin bahçesinde denize karşı yapıyorsunuz. Bir yandan kahvaltınızı yaparken bir yandan da manzaranın keyfini çıkarabileceğiniz Limani Otel’de konaklayabilirsiniz.

 

  1. Mavi Otel

  Kahvaltılarında yöresel lezzetlere yer veren bir otel. Çok güzel bir bahçesi bulunuyor. Şehir hayatından uzak hissedebileceğiniz güzel otellerden bir diğeri.

 

  1. Albatros Otel

  Otelin duvarında Bozcaada’nın yerli ressamı Yiğit Başak’ın eserlerine yer verilmiş. Otelin adına istinaden yine Bozcaada’nın yerli ressamı olan Erdinç Ünlü’nün kendisince albatroslar resmedilmiş.

 

 

 

  1. Armagrandi Otel

  Otelin çok büyük bir bahçesi bulunuyor ve bahçenin her tarafı yeşil alan. Stresten eser olmayan, sizi adeta huzurun içinde kaybedebilecek timsalde bir otel.

 

  1. Kaikias Otel

  Bu otel restorasyonundan sonra güzelliğine güzellik katmış. Sade dekorasyona sahip olan otelde beyaz renge ağırlık verilmiş. Denize sıfır konumda olan bu oteli tercih etmemeniz içinse bir neden yok.

 

Şimdi sırada merkezin dışında kalan oteller var.

 

  1. Siesta Otel

  Görüşü itibarıyla oldukça lüks görünen otelin havuzu bile mevcut. Öncesinde ev olarak inşa edilmiş olan bu otelde şömine de bulunuyor. Adeta içerisinde güzelliği barındırıyor. Havuz başında bir adet projeksiyon bulunuyor. Yazlık bir sinema keyfi için hayır demezsiniz.

 

  1. İris Otel

  Bu otelde yetkililer tamamen doğal koşullarda yetişmiş malzemelerle kahvaltı keyfi yapmanız için servis sağlıyorlar. Oldukça güzel bir bahçesi bulunan, çevresi doğallıkla çevrelenmiş olan bu otelde el yapımı yataklara yer verilmiş. Oldukça da hoş bir görünüm kazandırılmış.

 

 

 

  1. Otel Sulubahçe

   Oldukça şirin görünüme sahip bu otel temel olarak beyaz üzerine açık mavi renk üzerine kurulmuş. Göze hayli estetik gelen bu oteli Bozcaada’nın yerlisi olan bir aile işletiyor. Bahçesinde açık büfe kahvaltı yapabileceğiniz hoş otellerden.

 

  1. Üzüm Otel

  Bahçede bulunan çardakta açık büfe kahvaltı sefası sürebileceğiniz bir otel. Denize yürüme mesafesinde ve manzaraya ise söylenecek tek kelime yok. Kahvaltı için hazırlanan sebzeler ise bahçede organik olarak yetiştiriliyor. Bahçesinde yer alan açık bardaysa gün içerisinde atıştırmalıklar bulabilirsiniz.

 

  1. Arşipel Otel

  Denize sıfır konumda bulunan bu otelin bahçesi de diğer oteller kadar güzel. Bu otelde de açık büfe kahvaltı keyfinizi çardakta sürdürebilirsiniz. Bahçesinde bulunan hamaklar, çardaklar, şezlonglar sayesinde hoş vakitler geçirebilirsiniz.

 

 

Bozcaada’da Kalınabilecek 10 Şirin Otel” başlıklı liste yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Oldukça hoş bir liste olduğunu düşünüyorum. Yolum düşerse konaklayabileceğim otelleri seçerek sizinle paylaştım. Umarım işinize yarar ve beğenirsiniz.