Maldivler ve Singapur turlarını değerlendirin!

Turizm&Seyahat
Romantik bir tatil planlamak isterseniz seçimlerinizi hemen Maldivler turundan yana yapabilirsiniz. Maldivlerin başkenti Male’dir ve en çok ziyaret edilen şehirlerin başında gelmektedir. Maldvilerde k...
EMOJİLE

Romantik bir tatil planlamak isterseniz seçimlerinizi hemen Maldivler turundan yana yapabilirsiniz. Maldivlerin başkenti Male’dir ve en çok ziyaret edilen şehirlerin başında gelmektedir. Maldvilerde konuşulan dil Divehidir. Ayrıca İngilizce, Arapça ve Hintçe de konuşulmaktadır.

Maldivler Turları arasından tercihlerinizi yapabilmeniz için hava durumunu kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Maldivler Tropik iklimin etkisinde olan bir ülkedir. Ortalama yıl boyunca 30 derece civarında olan hava sıcaklığı ile aslında ziyaret edilebilir ancak yağışlı zamanlara dikkat etmek gerekir. Ada nem oranı her mevsim yüksektir. Mayıs, Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları arasında gitmenizi tavsiye ederiz.

Maldivler turları sırasında Male, Dhidhdhoo, Eydhafushi ve Farukolhufunadhoo gezeceğiniz şehirler arasında olmalıdır. Beyaz kumları, masmavi denizi ve en romantik akşam yemekleri ile size kusursuz gelecek bir turu hemen planlayabilirsiniz.

Maldivler otelleri, Maldivler gezilecek yerleri ve Maldivler balayı turları arasından tercih edeceğiniz en uygun olanı hemen yakalayabilir ve keyifli bir tur için seçimlerinizi hemen yapabilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler arasında olan Maldivler’de gezmeniz gereken yerler arasında Ulusal Müze, Hulhumale plajı, Mulee-aage Sarayı, İslam Müzesi, Hithadhoo Adası ve Hulhule Plajı görmeniz gereken yerler arasındadır.

Maldivler

Singapur Turları sizi bekler!

Malay Yarımadası’nın ucunda bulunan Singapur, bir ada ülkesidir. Singapur’un resmi dilleri İngilizce, Tamilce, Malayca, Mandarin, Standart Çincedir. Resmi para birimi Singapur dolarıdır.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize istemeyen ülkelerden olan Singapur, şehir devleti olduğu için oldukça küçüktür. Yıl boyunca mevsim hep tropikal iklim etkisindedir. Her zaman sıcak ve nemli olan ülke de kış sıcaklığı 23-26 derece arasındadır. Normal sıcaklık ise 31-35 derecededir. Türkiye’de 6 saat ileride olan Singapur’a Şubat ve Eylül ayları arasında gidebilirsiniz.

Singapur casinoları, eğlence noktaları, otelleri ve tabi ki turistik yerleri ile oldukça farklı hizmet seçenekleri sunmaktadır. Hem eğlenecek hem dinlenecek hem de en güzel zamanları geçireceksiniz. Çünkü Singapur gece hayatı ile meşhurdur. Hint mutfağının yemekleri oldukça meşhurdur. Karides, Noddle, Hokkien mee ve Satay bu ülkede yiyebileceğiniz en güzel lezzetler arasındadır.

Singapur turları sırasında gezip görebileceğiniz yerler arasında Sentosa, Singapur Flyer, Universal Stüdyoları, Night Safari Hayvanat Bahçesi, Singapur Botanik Bahçesi, Singapur Sualtı Dünyası ve Peranakan Müzesi bulunmaktadır.

Sizi bekleyen oldukça farklı hizmet seçeneklerini değerlendirmelisiniz. Kendiniz için yapabileceğiniz bu araştırma ile hayal ettiğiniz turun daha da keyifli geçebileceğini siz de göreceksiniz. Tercihlerinizi yapacağınız en güzel zamanlar geliyor. Mevsime göz atarak seçimlerinizi ne kadar erken yaparsanız sizin için o kadar iyi olacaktır.  Fırsatlarınızı değerlendirmeli Maldivler Turu ya da Singapur turları arasından seçimlerinizi hemen yapabilirsiniz.