Bu Taş Özgüveni Artırıyor!

Yetişkin Sağlığı
Kan taşı ozellik olarak, sertlik derecesi 5-6 arasında olan ve bazı dönemlerde özellikle helytrop olarak anılmış, koyu yeşil olan ve üzerinde kırmızı-yeşil çizgi ve noktalar bulunan bir kadıköy taşıdı...
EMOJİLE

Kan taşı ozellik olarak, sertlik derecesi 5-6 arasında olan ve bazı dönemlerde özellikle helytrop olarak anılmış, koyu yeşil olan ve üzerinde kırmızı-yeşil çizgi ve noktalar bulunan bir kadıköy taşıdır. Genel olarak 3 köşeli bir yapıya sahiptir ve kuvars ailesinde yer alır. Kırmızı ve yeşil renk skalası ile şifalı taşlar arasındaki yerini almıştır.

Özellikle bitip tükenmek bilmeyecek gibi gelen problemlerin göbeğinde umutsuzluğa sürüklendiğinizde size ihtiyacınız olan o dayanma ve sabır etme gücünü verir. Cesaretinizi artırarak zayıflıklarınızı kapatmanıza yardımcı olur. Kendi iç dünyanızda yine kendiniz ile ilgili olan kuşkularınızdan kurtulmanıza olanak sağlar. Zihni boşaltarak yoğunlaşmanızı ve motive olmanızı sağlar.

Spor karşılaşmalarında destek veren bir enerjisi vardır ve sporcular tarafından çok tercih edilir. Kişinin kendi içinde ki öz benlik saygısını ve dengesini sağlar. İlişkilerde arada ki tüm negatif enerjileri temizleyerek dostluk duygularını yeniler yada aşkta romantizmin yeniden kazanılmasına yardımcı olur. Zihinsel yetenekleri geliştirir. Tehlikeli ve stresli durumlarda zırh etkisi yapar ve korur. Denge taşı da derler. Tükenmiş enerjileri canlandırır, yaşama sevinci verir. Gece yastık altına konarak huzursuz ve kabus dolu geçen geceleri yok eder, huzurlu bir uyku verir. Konsantrasyonu arttırır.

Ruhsal etkilerinin yanında kan taşının bedensel faydaları da bulunur. Kan taşı ismi gibi kan dolaşımı açısından oldukça faydalı mineraller içerir. Lösemi benzeri kan ile ilgili hastalıklar için şifalı etkileri vardır. Kanı temizler ve lenf bezlerini güçlendirerek çalıştırır. Enfeksiyonlara karşı bedeni daha güçlü kılar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Kan taşı akciğerleri temizler. Vücutta kramp oluşumunu engeller. Kan taşı ayrıca varislerden kaynaklanan ağrıları çeker. Hamile kadınlara demir eksikliğine iyi geldiği için önerilir ve fiziksel gücünüzü artırır.