Deniz tuzunun faydaları

Yetişkin Sağlığı
Cilt, saç ve tırnak sağlığını geliştirir. Tabii ki, deniz tuzu bu iyileştirici özellikleri ile sınırlı değil. Rafine edilmemiş deniz veya kaya tuzunun sakinleştirici etkisi de vardır ve ruhsal durumu ...
EMOJİLE

Cilt, saç ve tırnak sağlığını geliştirir. Tabii ki, deniz tuzu bu iyileştirici özellikleri ile sınırlı değil. Rafine edilmemiş deniz veya kaya tuzunun sakinleştirici etkisi de vardır ve ruhsal durumu genel olarak iyileştirir.

Suya deniz tuzu ilave ederek banyo yapmak cildin esnekliğini geri kazandırır, pürüzsüzleştirir. Daha elastik hale gelir, selülitlerin görünümünü azaltır. Sağlığı geliştirir ve daha genç olmaya yardımcı olur. Akneler içinde deniz tuzu kullanılabilir. Zira deniz tuzu antiseptik özelliklere sahiptir.

Deniz tuzu saçın aşırı yağlanmasını önler ve hücrelere oksijen erişimini kolaylaştırır. Bir çorba kaşığı deniz tuzu içine zeytin yağı veya hint yağı katarak da ovma işlemini yapabilirsiniz. İşlemden sonra saçınızı bir yemeni ile sarın ve 20 dakika bekleyin. Saçınız, güçlü, esnek ve yumuşak olacak. Bir ay içinde farkı hissedeceksiniz.

Yemeklere de katabilirsiniz. Dünyadaki bütün ünlü şefler yemeklerinde deniz tuzu kullanır! Deniz tuzunun, sofra tuzundan farkı işlenmemiş, rafine edilmemiş olması. Bu nedenle, doğal mineral zenginliğini de korur.