Mithat Tuncer Tuncel: Wuu Trade Sayesinde Piyasa Dinamikleri Değişecek

Finans
Wuu Trade CEO’su Mithat Tuncer Tuncel, alım-satım simülasyonu olacak yeni mobil oyunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tuncel, açıklamalarında şunları dile getirdi. “Bugün Wuu Trade projesi olarak, p...
EMOJİLE

Wuu Trade CEO’su Mithat Tuncer Tuncel, alım-satım simülasyonu olacak yeni mobil oyunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tuncel, açıklamalarında şunları dile getirdi.

Bugün Wuu Trade projesi olarak, projemizin başarısının sırrının kaliteli bir ekip ve donanımın bir araya gelmesi olduğu öne sürüyoruz. Yazılım çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız ve önümüzdeki aylarda ekibimizi 60 kişiye çıkarmayı planlıyoruz. Daha sonra Wuu Trade piyasaya çıkacak ve kripto tarafının çok ilgi duyacağını öngörüyoruz. Wuu Trade sayesinde piyasa dinamikleri değişecek. Ön talep toplama sistemi ile ön satışlar yapacağız ve coinlerimiz hisse senedi gibi düşünülebilir. Böylece ortaklarımızın hisseleri oranında değer kazanacak ve bu değer artışından paylarını alacaklardır.

Diyerek sözlerini tamamlayan Tuncel’in projeyi ne zaman tamamlayacağı merak konusu. Yakın zamanda yatırımcı arayışına çıkan markanın CEO’su Mithat Tuncer Tuncel, projenin oldukça başarılı olacağı konusunda konunun altını çizerek, kısa sürede yüksek bir büyüme beklediklerini belirtti.

Peki, Wuu Trade nedir?

Wuu Trade, eskiden alınmış olan bir para birimi, emtia veya bir para biriminin grafik durumunu anlık olarak oyunculara yansıtarak, oyunculardan bir sonraki grafik ilerleyişinin nasıl olacağını tahmin etmesini sağlayarak, oyuncular arasında rekabet sistemi oluşturmak, ayrıca en iyi şekilde tahmin eden oyuncuları ödüllendirerek sıralamalarda yükseltmek. Sırlama kazanan kullanıcı prestij sağlayarak kendini kanıtlamış olacak. Oyun sistemi chip ile yürülerek, kullanıcılar chip puanlarını yatırıp rekabet ortamında işlemler oluşturacak.

Wuu Trade tarafından yayımlanmış olan tanıtım tablosunda, kısa sürede diğer ülkelere oyunun başlangıcının atılacağı ve topluluklar oluşturarak yönetimin sağlanacağı belirtilmekte.  Şu an güncel olarak Wuu Trade oyununun geliştirilme süreci tam hızla sürmekle beraber ne zaman çıkacağı konusunda firma CEO’su Mithat Tuncer Tuncel henüz bir açıklama yapmadı. Tuncel’in yakın süreç içerisinde oyunla ilgili gelişmeleri sunması bekleniyor.

Wuu Trade ile ilgili gelişmeleri takip etmek için, Wuu Trade’nin resmi sitesi olan https://wuutrade.com üzerinden takip edebilirsiniz.