Hem Türk Kripto Borsaları Hem Listelenen Kriptolar Tek Bir Platformda: 21 Milyon

Finans
Son zamanlarda hem ülkemizde hem tüm dünyada kripto para borsaları ve borsalarda listelenen kripto para birimleri artış gösteriyor.
EMOJİLE

Son zamanlarda hem ülkemizde hem tüm dünyada kripto para borsaları ve borsalarda listelenen kripto para birimleri artış gösteriyor. Bu noktada tüm borsaların ve kripto para birimlerinin tek yerden takibinin yapılabilmesi de giderek daha önemli hale geliyor. 21 Milyon da Türk kripto para borsalarını ve bu borsalarda listelenen kripto paraları tek bir platformda bir araya getirmeyi amaçlıyor.

 

21 Milyon’un Özellikleri

21 Milyon, Türkiye’da faaliyet gösteren kripto para borsalarını ve bu borsalarda listelenen kripto para birimlerini tek bir platformda toplayarak hem yatırımcıların hem kripto paralarla ilgilenen kişilerin hayatını kolaylaştıran bir platform olarak tanımlanabilir.

21 milyon sayesinde  kullnıcılar, Türk kripto para borsalarında yer alan pariteleri görüntüleyebiliyor ve anlık fiyat hareketlerini takip edebiliyor. Bu da özellikle farklı borsalarda alım satım yapan yatırımcıların tüm fiyatları bir arada görebilmesi sebebiyle önem taşıyor.

Buna ek olarak TRY bazında fiyat takibi de Türkiye’de kripto para popülerliği artıkça önemli hale geliyor. 21 Milyon’da da kripto para birimleri TRY bazında listeleniyor ve böylece anlık fiyat takibi Türk Lirası paritesinde yapılabiliyor.

Buna ek olarak 21 Milyon platformunda hem Türkiye’deki kripto paralar hem kazandıran kripto paralar hem de kaybettiren kripto paralar bulunuyor. Böylece kullanıcılar, hangi kripto para ne kadar kazandırmış, hangisi ne kadar kaybettirmiş takip edebiliyor.

Tüm bunların yanında 21 Milyon kullanıcıları gündemi de platform üzerinden takip edebiliyor. Haberler sekmesinden gündem ile ilgili önemli başlıklara ve son dakika gelişmeler ulaşılabilir. Ayrıca platformun açıklamalarına göre çok yakında 21 Milyon’un uygulaması AppStore ve Play Store’da yer alacak.

 

21 Milyon Puanı Nedir?

Platform, kripto para borsalarına “21 Milyon Puanı” adı verilen bir puanlama da yapıyor. Yapılan açıklamalara göre bu puanlama, 21 Milyon ekibi tarafından tamamen nesnel kriterlere göre oluşturuluyor.

21 Milyon hesaplamayı baz alırken; platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanıyor. Belirlenen kriterler doğrultusunda ise puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.