Katılımevim İle Faizsiz Ev Alma

Olaylar
Ev almak isteyen bireylerin akıllarına ilk olarak geleneksel yöntemlerle kredi çekerek, yüksek faiz oranları ödeyerek ev alma fikri gelse de Katılımevimin sunduğu Tasarruf Finansman yöntemleriyle faiz...
EMOJİLE

Ev almak isteyen bireylerin akıllarına ilk olarak geleneksel yöntemlerle kredi çekerek, yüksek faiz oranları ödeyerek ev alma fikri gelse de Katılımevimin sunduğu Tasarruf Finansman yöntemleriyle faizsiz ev almak çok daha avantajlıdır.

Günümüz şartlarında ev fiyatlarına ek olarak istenen faizlerle birlikte ev sahibi olmak giderek zor bir duruma dönüşüyor. Peki faiz yükü altına girmek isteyenler için özel bir çözüm yok mu?

Katılımevim, kişilerin kendi birikimleri ile faizsiz ev ve araba sahibi olmalarını sağlayan bir tasarruf finansman kuruluşudur. Katılımevim diğer finansman ve kredi kuruluşlarına nazaran faizsiz ev ve araba alımında sunduğu avantajlarla dar ve orta gelirli bireylerin de faizsiz ev ve araba sahibi olmalarına olanak tanımaktadır.

Ev almak isteyen bireylerin akıllarına ilk olarak geleneksel yöntemlerle kredi çekerek, yüksek faiz oranları ödeyerek ev alma fikri gelse de, Katılımevimin sunduğu Tasarruf Finansman yöntemleriyle faizsiz ev almak çok daha avantajlıdır.

 

Katılımevim İle Faizsiz Ev Nasıl Alınır?

Ev-araba sahibi olmak isteyen kişiler Faizsiz ev alma ilkesi üzerine kurulan Katılımevim’e başvuru yaparak taksitler halinde birikim yapmaya başlarlar. İlk etapta hayallerindeki evin bedelini belirlerken ikinci olarak aylık ne kadar taksit ödeyecekleri belirlenir. Son olarak sunduğumuz yenilikçi tasarruf finansman yöntemlerinden kendilerine uygun olanın belirleyerek ödemelerini yapmaya başlarlar ve teslim tarihi geldiğinde Katılımevim aracılığı ile hayallerindeki eve kavuşup, kalan ödemelerini taksitler halinde tamamlarlar.


Katılımevim İle Faizsiz Ev Almanın Avantajları

Katılımevim müşterileri faizsiz ev alırken pek çok avantaja sahiptir. Bu avantajlar;

  • Peşinatınız olmasa da sisteme dahil olabilirsiniz,
  • Asla faiz ödemezsiniz,
  • Kredi puanınız düşük olsa da faizsiz ev alabilirsiniz,
  • Dilediğiniz yerde, istediğiniz evi satın alabilirsiniz,
  • Taksitlerinizi bütçenize göre belirleyebilirsiniz,
  • Taksitlerinizde ödeme güçlüğü yaşamanız durumunda dondurabilirsiniz.

 

Katılımevim ile faizsiz ev alma sistemine giriş için herhangi bir sınırlama olmamakla beraber faizsiz ev almak isteyen T.C. vatandaşı herkes Türkiye’nin herhangi bir yerinden kolayca faizsiz ev sahibi olabilmektedir.