Milli Görüş Hareketinin Lideri Necmettin Erbakan anılıyor

Güncel
Türkiye ve İslam dünyası için ortaya koyduğu fikirlerle çığır açan Milli Görüş Hareketi’nin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 10’uncu sene-i devriyesinde Ankara’da saat 19.30’da anılacak. ...
EMOJİLE

Türkiye ve İslam dünyası için ortaya koyduğu fikirlerle çığır açan Milli Görüş Hareketi’nin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 10’uncu sene-i devriyesinde Ankara’da saat 19.30’da anılacak.

Türkiye, İslam dünyası ve insanlık için ortaya koyduğu fikirlerle adeta çığır açan Milli Görüş Hareketi’nin lideri, 54. Hükümet’in başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 10’uncu sene-i devriyesinde “ Erbakan Haftası” etkinlikleri çerçevesinde “Yaşanabilir Türkiye” temasıyla bugün Ankara’da saat 19.30’da başlayacak ana programla anılacak.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE TÜM PARTİ LİDERLERİ DAVET EDİLDİ

Kovid-19 pandemisi nedeniyle sadece davetlilerin katılacağı programa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere siyasi partilerin liderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri özel olarak davet edildi. Program Saadet Partisi sosyal medya hesapları, TV5, Kanal 42 başta olmak üzere ulusal ve yerel televizyon kanallarından canlı yayınlanacak.

 

ÇEVRİM İÇİ KATILIMCILARA DİJİTAL BİLET VERİLECEK

Programda Erbakan Haftası 2021 temasını anlatan bir sinevizyon gösterimi ve arşivlerden bugüne dek gün yüzüne çıkmamış videolar ile zengin ve dolu içerikler izleyicilerle buluşacak. Hazırlanan özel “Erbakan Pul Koleksiyonu”nun katılımcılara hediye edileceği anma gecesinde ayrıca dijital bir pul sergisi de yapılacak. Çevrim içi katılımcılara özel olarak tasarlanmış dijital bilet çalışması da, programdan 24 saat önce erbakanhaftasi.com adresinden aktif edilecek.

Millî Görüş Hareketi’nin Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 10’uncu yıldönümünde Türkiye başta olmak üzere Avrupa’da, Balkanlar’da ve İslam ülkelerinde düzenlenecek programlarla anılıyor. Yaşanabilir Türkiye temasıyla bu yıl gerçekleştirilen Erbakan Haftası’nın programı bugün başkent Ankara’da yapılacak.

 

ANA PROGRAM BUGÜN ANKARA’DA

Toplum sağlığı gözetilerek bugün saat 19.30’da Ankara’da sınırlı sayıda katılım ve tüm tedbirler alınarak yapılacak programla ‘Erbakan Haftası 2021 Anma ve Anlama Programı’ gerçekleştirilecek. Söz konusu program, çevrim içi olarak Saadet Partisi YouTube kanalından canlı ve ayrıca tüm dünya ile ortak yayın şeklinde ulusal ve yerel televizyon kanallarında da yayınlanacak. Canlı yayınlanacak programla dünyanın dört bir köşesinde bulunan yüz binlere ulaşılacak.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖZEL OLARAK DAVET EDİLDİ

Toplumun birçok kesiminden isimlerin davet edildiği programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özel olarak davet edilirken, siyasi parti liderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de aynı şekilde özel olarak davet edildi. Ana programda, Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın siyasi ve toplumsal hayatımızdaki birleştirici yönüne ve ‘Yaşanabilir Türkiye’ idealine dair farklı içerikler yer alacak. Ayrıca, Erbakan Haftası 2021 temasını anlatan bir sinevizyon gösterimi ve arşivlerden bugüne dek gün yüzüne çıkmamış videolar ile zengin ve dolu içerikler izleyicilerle buluşacak. Hazırlanan özel ‘Erbakan Pul Koleksiyonu’ ise katılımcılara hediye edilecek ve ayrıca dijital bir pul sergisi de yapılacak. Çevrim içi katılımcılara özel olarak tasarlanmış dijital bilet çalışması da, programdan 24 saat önce erbakanhaftasi.com adresinden aktif edilecek.

 

KAYNAK: Milli Gazete