Ünlüler Çekmiş Oldukları Videolarla Eğlendiler

Olaylar
Karantina günlerinin devam ettiği şu günler içerisinde eğlence videoları çok büyük bir ilgi görmekte. Son olarak birçok ünlü ismin hazırlamış olduğu ve sosyal mesafe kuralına uyarak birbirlerini dövdü...
EMOJİLE

Karantina günlerinin devam ettiği şu günler içerisinde eğlence videoları çok büyük bir ilgi görmekte. Son olarak birçok ünlü ismin hazırlamış olduğu ve sosyal mesafe kuralına uyarak birbirlerini dövdüğü video büyük bir ilgi gördü. İlk olarak yabancı isimler böyle bir esere imza attılar. Bunun hemen ardından Türk oyuncular ve magazin dünyasının gözde isimleri de benzer bir video çekti. Özellikle virüsten dolayı insanların moralinin çok bozuk olduğu ve evlere kapandığı şu günlerde mevcut video birçok kişi için gülme kaynağı oldu. Birçok yerde paylaşılan bu içerik aynı zamanda binlerce beğeni de almasını bildi.

Sosyal Mesafede Kavga Etmek

Ünlü Videoları içinde yer alan yeni bir video ortalığı tam anlamıyla kasıp kavurmakta. Bundan iki gün önce Hollywood yıldızları son derece yaratıcı olan bir çalışmaya imza atmışlardı. Buna göre karantinada olan isimler, kameraya doğru vurma hareketi yapmışlardı. Bunun ardından görüntü değişmiş ve başka bir yıldız sanki dayak yemiş gibi yere düşüyordu. Adeta yeni bir akım olarak dikkat çeken bu uygulama ABD ile sınırlı kalmadı. Bu konuda hemen Türk yıldızlar harekete geçti. Başı çeken isim ise Demet Akalın oldu. Zaten onun vurmasıyla başlayan videoda daha sonra kocası sahne aldı. Alişan, Kenan Erçetingöz ve bunun gibi daha birçok farklı isim video içinde yer aldı. Ölümcül virüs ile yapılan mücadele kapsamında evlerinde olan kişiler bu video ile tam anlamıyla moral bulmayı bildiler. Hatta birçok insan bunu sosyal medya üzerinden paylaştı.