Peşinatsız Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde

Olaylar
Birevim peşinat ödemeden ev sahibi olmak isteyenlere sunmuş olduğu yöntemlerle yardımcı oluyor. Banka kredisi çekenler ekstra olarak belirli bir kısmı peşin olarak ödemek zorunda kalabiliyor ya da iki...
EMOJİLE

Birevim peşinat ödemeden ev sahibi olmak isteyenlere sunmuş olduğu yöntemlerle yardımcı oluyor. Banka kredisi çekenler ekstra olarak belirli bir kısmı peşin olarak ödemek zorunda kalabiliyor ya da ikinci bir kredi çekerek borç miktarlarını arttırıyorlar. Bu durumu yaşamamak için size sunulan özel sistemlerden yararlanarak peşinat zorunluluğu olmadan, ara ödeme yapma zorunluğu olmadan ve tüm planı kendi gelir miktarınıza göre düzenleyerek ödemenizi yaparak ev sahibi olmanız imkan veriliyor.

Peşinatsız ev sahibi olmak fikri sizlere de cazip geliyorsa şirketin şubelerine giderek veya farklı bir iletişim yolunu tercih ederek onlarla bağlantı kurabilir. Sunmuş oldukları sistemler hakkında onlardan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Peşinatsız, Kredisiz Ev Nasıl Alınır?

Peşinatsız, kredisiz ev alabilmek için kendinize uygun bir finansman yöntemi bulmanız gerekiyor. Bu yöntemi Birevim size özel olarak hazırlamış olduğu sistemlerle sunuyor. Bunun için hazırlanmış dört farklı yöntem bulunuyor.

Sıra tespitli tasarruf yöntemi, sıra tespitli tasarruf yöntemi V2, Serbest planlı tasarruf yöntemi, konut değer endeksli tasarruf yöntemi olarak sıralanmaktadır. Tüm bu yöntemler ile amaçlanan insanların rahat bir şekilde kendi bütçelerine uygun olanı tercih ederek ödeme düzenlerini belirlemeleri olacaktır. Ayrıca bu yöntemleri tercih edilme durumuna göre evinizi ne zaman teslim alacağınızda belirlenecektir. Maddi durumunuz el verirse bu sistemler peşin ödemeyi de kabul etmektedir.

Peşinatsız Ev Almanın Avantajları

Peşinatsız ev almanın insanlara sağladığı birçok avantaj vardır. Bu avantajların başında ileri ki süreçte maddi durumunuzda sıkıntı yaşadığınızda peşinat olarak vermediğiniz tutarla açığınızı kapatma şansı doğacaktır. Ayrıca ev için gireceğiniz süreçte ihtiyaç hallerinde kendinizi hazırlayabileceğiniz bir sigorta olarak kenarda bekletebilirsiniz.

Peşinatsız ev alma fikri çok uzak ve maliyeti yüksek bir fikir gelse dahi özel olarak hazırlanmış finansman yöntemleri sayesinde hiç de tahmin edilen kadar yüksek bir maliyet çıkarmamış olacaktır. Şirketin ülkenin geneline yayılan şubeleri üzerinden iletişime geçerek ya da telefon ile onları arayarak sunulan finansman hizmetinden nasıl yararlanacağınız hakkında bilgi sahibi olabilir. Hayalini kurduğunuz evi en rahat ödeme koşullarıyla alabilirsiniz.