Peşinatsız Ev Almak İsteyenlere Müjde!

Olaylar
Gayrimenkul fiyatlarının her geçen gün biraz daha fazla artmaya başlamasının üzerine ev sahibi olmak sanıldığı kadar kolay değildir. İstediğiniz lokasyonda, talep ettiğiniz büyüklükteki evi satın alab...
EMOJİLE

Gayrimenkul fiyatlarının her geçen gün biraz daha fazla artmaya başlamasının üzerine ev sahibi olmak sanıldığı kadar kolay değildir. İstediğiniz lokasyonda, talep ettiğiniz büyüklükteki evi satın alabilmeniz adına birikiminiz yoksa eğer kredi çekmeniz ya da borç almanız gerekir. Peşinatsız ev fırsatlarını değerlendirmek istiyorsanız eğer taksitli ödeme seçeneği sunan kuruluşlardan birini tercih etmeniz yeterlidir. Her müşteri için özel olarak hazırlanan planlar ile birlikte bütçelerini sarsmadan konut sahibi olmaları amaçlanır.

En Doğru Ödeme Planı İle Yatırım!

Aylık ödemeler sırasında zorlanmak istemiyorsanız eğer gelir ve giderlerinizi dengede tutmanız gerekir. Bu aşamada ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikle kazancınızı, harcamalarınızı ve borçlarınızı hesaplamanız yeterli olacaktır. Daha sonrasında aylık ev için ne kadar bütçe ayırabildiğinizi belirlemeniz daha da kolaylaşır. Peşinatsız ev al seçeneği sunan kuruluşlardan birini değerlendirmeye başlamadan önce ise güvenilir olmasına özen gösterilmelidir.

  • Genellikle bu tür kurumlarda ödeme planları minimum 24 aylık hazırlanır ve süre arttıkça aylık yatırılması gereken tutar da düşer.
  • Kısa süre içerisinde tüm borcunuzdan kurtulmak istiyorsanız eğer yüksek tutarlarda taksit oluşturmanız gerekir.
  • Peşinatsız ev al fırsatı imkanı olan kuruluşlarda uzman personeller ile birlikte hayalinizdeki ev için taksitlerinizi belirleyebilirsiniz.
  • Kredi ya da faiz ile uğraşmak istemeyenler adına bu tür alternatifler son dönemde popülerliğini arttırmaya başlamıştır.

Sıfır Faiz Ve Dosya Masrafı Da Yok!

Peşinatsız ev almak için hazırlanan projelerde genellikle faiz ödemenize gerek yoktur. Toplam olarak ev için belirlenen tutar neyse eğer bölünür ve taksitlerinizi ödemeniz gerekir. Aynı zamanda dosya masrafı gibi ekstra harcamalarla da uğraşmanıza gerek kalmadan süreç başlar. Ev projelerine dahil olmanız halinde her ay noter huzurunda yapılan çekilişler ile o ay kime daire çıktığını öğrenebilirsiniz.

Kiracılar İçin En Uygun Fırsat!

Uzun süredir yüksek tutarlarda kira ödüyorsanız eğer, kısa süre içerisinde kendi evinizin sahibi olabilirsiniz. Kira ödemek yerine kendi evinizin borçlarını kapatarak aynı zamanda yatırım yapma fırsatınız da ortaya çıkar. Tasarrufla ev alma süreci sanıldığı kadar zor olmamakla birlikte bu aşamada personeller size gerekli yönlendirmeyi sağlar. Senet ve taksit ile birlikte ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir peşinat yatırma zorunluluğu olmadığı gibi çembere dahil olan tüm katılımcıların zaman içerisinde dairelerine kavuşmaları amaçlanır. Evlerin özelliklerine, boyutlarına ve bulundukları lokasyonlara göre ise ödemeniz gereken tutar değişiklik gösterebilir.