Fetöcü Emre Uslu’dan Şok Çıkış! CHP’ye oy vermeyin!!!

Olaylar
Fetönün ABD’de yaşayan firari ismi Emre Uslu’dan ‘Bu CHP’ye oy vermeyin’ çağrısı… Fetö davası sanıklarından ABD’de yaşayan gazeteci Emre Uslu, Özgür Özel̵...
EMOJİLE

Fetönün ABD’de yaşayan firari ismi Emre Uslu’dan ‘Bu CHP’ye oy vermeyin’ çağrısı…

Fetö davası sanıklarından ABD’de yaşayan gazeteci Emre Uslu, Özgür Özel’in FOX TV’de yaptığı bir kouşmasını retweet ederek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Bu CHP’ye oy vermeyin’ çağrısında bulundu. 

 

“Bu CHP’ye oy vermek zorunda değilsiniz ey cemaat mensubu insanlar. #BanaTeröristDiyeneOyYok deyin seçimi boykot edin. Hiç olmazsa vicdanınız rahat eder. Bu kafa Ehven-i şer filan değil, bildiğin Ehli Şer kafasıdır…”

İşte o paylaşım: 

Özgür Özel ne demişti? 

CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu ve Küçükkaya görüşmesinin kumpas olduğunu iddia eden ve bunların FETÖ taktikleri olduğunu ileri süren bir tweet atmıştı. 

İşte o paylaşım: 

Yapılan iş tam bir kumpas, bu kumpası kuranlar, eski ortaklarından öğrenmişler. Bu kadar kusursuz kumpası kimse kuramaz. Kusursuz bir kumpastır, FETÖ işidir. Soylu, Küçükkaya’nın, İmamoğlu’nun peşine polis taktığını, gizli çekim yaptırdığını itiraf ediyor. (FOX TV)