Sıcaklar Razaman’da da Bunaltacak

Olaylar
Ramazan ayının ilk günlerinde yurdun kuzey ve iç kesimlerinde 3 ila 5 derece düşecek. Ağustos ayı ile birlikte başlayacak olan Ramazan ayının ilk günlerinde yaşanacak sıcaklıkların; uzun yıllar ortala...
EMOJİLE

Ramazan ayının ilk günlerinde yurdun kuzey ve iç kesimlerinde 3 ila 5 derece düşecek.

Ağustos ayı ile birlikte başlayacak olan Ramazan ayının ilk günlerinde yaşanacak sıcaklıkların; uzun yıllar ortalamalarının üzerinde ancak ekstrem değerlerin altında olacağı tahmin ediliyor.

Sıcak hava, yurt genelinde hafta başına kadar etkisini sürdürmeye devam edecek.

Bugün, Doğu Karadeniz parçalı bulutlu; Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Yarın, Doğu Karadeniz parçalı bulutlu; Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık olacak.

Pazar günü, Karadeniz parçalı bulutlu; Kastamonu, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Ramazan’ın ilk günlerinde kuzey kesimlerde sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

Ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerinde seyredecek olan hava sıcaklığı; Ramazan’ın ilk günlerinde kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak.

AA