Babalar Günü’nde büyük yürüyüş!

Olaylar
Çeşitli organizasyonlarla yöneticilerine destek veren Sarı-Lacivertli taraftarlar bunlara bir yenisini daha eklemek için harekete geçti. Şike ve teşvik iddialarına ilişkin sürecin başladığı 3 Temmuz 2...
EMOJİLE

Çeşitli organizasyonlarla yöneticilerine destek veren Sarı-Lacivertli taraftarlar bunlara bir yenisini daha eklemek için harekete geçti.

Şike ve teşvik iddialarına ilişkin sürecin başladığı 3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana başkan AzizYıldırım ve İlhan Ekşioğlu dahil o zamanlarda da tutuklu olan yöneticilere çeşitli organizasyonlarla destek veren Sarı-Lacivertli taraftarlar bunlara bir yenisini daha eklemek için harekete geçti.

’12Numaraorg’ isimli taraftar grubunun öncülüğünde organize olan Fenerbahçeliler, araçlarıyla oluşturdukları konvoylarla, 7 Ağustos 2011 tarihinde yaptıkları gibi, bir kez daha Başkan Yıldırım ve Ekşioğlu’nun tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’ne gidecekler.

Sarı-Lacivertli renklere gönül verenlerin bu protesto için belirledikleri tarih ise aynı zamanda Babalar Günü de olan 17 Haziran Pazar günü olarak belirlendi… Aziz Yıldırım’ın "Her Fenerbahçeli’yi kendi çocuklarımdan bir tanesi olarak görüyorum" sözlerini unutmayan taraftarların, konvoy organizasyonunu da bilerek böylesine anlamlı bir güne denk getirdiği ifade edildi.